SHOWBIZ

„Cocoșul” Iuliei Albu, pentru prima dată la TV. Cum arată bărbatul care-i încălzește patul?

Cocoșul Iuliei Albu pentru prima dată la TV. Cum arată bărbatul care-i încălzește patul

„Cocoșul” Iuliei Albu a apărut pentru prima dată la TV. O premieră națională iată, cel mai vânat bărbat al celei mai controversate femei a fost auzit și văzut pentru prima dată la TV.

Cu siguranță, facem vorbire despre prima apariție în spațiul mediatic a lui Mike, jumătatea Iuliei Albu, sigur, o apariție în care publicul a reușit să-l vadă și vorbind. Până deunăzi, singurele ipostaze în care apărea bărbatul erau serii întregi de fotografii în care el, clar, era eclipsat de ea.

De data aceasta rolurile au fost inversate, iar el „cocoșul” a fost personajul principal.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Iulia Albu sare gardul ca să fenteze trecerea de pietoni | FOTO & VIDEO

„Bună seara! Mă numesc Mihai Alexandru și sunt cocoșul care lipsea din viața Iuliei. Probabil vă întrebați care e rostul meu aici. Sincer, am venit din dragoste. O iubesc mult pe Iulia și am vrut să nu fie singura penibilă de aici. Pentru prietenii apropiați mă numesc Mike. (…) Apropo de viața cu Iulia. Viața cu ea e ca o probă de viteză, cu obstacole, așa a început relația noastră, cu viteză și de viteză. Vă povestesc? Abia ce ne combinasem și veneam de la munte. Mergeam cu viteză și m-a combinat un radar. Și cum a oprit Iulia a vorbit: Domnul căpitan, eu sunt de vină. Mă admira pe mine cât de frumoasă și cât de modestă sunt. Domnul căpitan s-a aplecat, a privit prin mine către Iulia și a întrebat unde e găina.”, a povestit bărbatul într-un roast realizat la iUmor, în edițai în care iubita lui, Iulia Albu a fost membru invitat la juriului.

Iulia Albu și Mihai Alexandru sunt de foarte mulți ani împreună, însă multă vreme iubirea lor s-a desfășurat în mare secret. Mike a locuit mulți ani în Londra, acolo unde a plecat la vârsta de 13 ani pentru a studia vioara, însă din cauza unor probleme medicale s-a văzut nevoit să renunțe. Bărbatul a fost din prima secundă extrem de implicat în viața profesională a Iuliei, mai ales că multă vreme a lucrat în zona de marketing și PR.

„A studiat vioara la Londra. A plecat la vârsta de 13 ani cu bursă. Dar ulterior, din cauza unei probleme la un umăr, a trebuit să renunţe la această pasiune şi a lucrat foarte mult în publicitate şi marketing”, a spus Iulia Albu, care a mai adăugat că bărbatul a renunțat la viața lui din Londra pentru ea. Vedeta nu putea pleca definitiv din țară, spune că nu ar fi primit acceptul lui Mihai Albu pentru a o scoate din România pe Mikaela, fiica lor. Așadar, Mike, de dragul Iuliei Albu, a revenit acasă.

„Da, el n-a dorit niciodată să se întoarcă în România până în momentul în care ne-am cunoscut. Apoi, relaţia avansând, nici nu ar fi fost decât două posibilităţi: să mă mut eu acolo sau să vină el aici. Eu nu aveam cum să plec din cauza faptului că fostul meu soţ nu mi-ar fi dat niciodată acceptul ca eu să plec cu Mikaela din ţară. În plus, aveam o carieră înfloritoare aici şi eram încă studentă la a doua facultate, trebuia să-mi termin studiile. Drept pentru care s-a mutat el aici. Nu exista altă posibilitate pentru ca relaţia noastră să continue. Nu i-am dat un ultimatum, dar lucrurile erau evidente”, a adăugat ea.

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele