SHOWBIZ

Concertul Celine Dion de la București s-a anulat. Artista, cu ochii în lacrimi, vorbește despre problemele sale medicale | VIDEO

Concertul Celine Dion de la București s-a anulat. Artista cu ochii în lacrimi vorbește despre problemele sale medicale | VIDEO

În urmă foarte puțin timp, agenția care se ocupa, în România, de concertul Celine Dion de la București, a anunțat că evenimentul s-a anulat. Este pentru a doua oară când mult așteptata apariție a artistei la București este anulată.

Celine a onorat primele 52 de date ale turneului mondial „Courage World Tour” în America de Nord înainte de începutul pandemiei, când, în luna martie 2020, turneul a trebuit să ia o pauză. De atunci, Celine primește tratament și se recuperează în urma unor spasme musculare persistente, care au impiedicat-o să mai concerteze. Echipa medicală a lui Celine Dion continuă să urmarească evoluția afecțiunii și să o trateze.

De câteva luni bune, în presa din lumea întreagă se vorbește despre o serie de probleme medicale, de natură neurologică, care i-au dat viața peste cap îndrăgitei artiste. Până astăzi nu a existat vreo confirmare oficială în acest sens venită din partea echipei Celine Dion, dar în urmă cu doar câteva ore, artista în persoană a ieșit public, prin intermediul unui video postat pe contul ei de Instaggram, în care și-a explicat condiția medicală.

Celine Dion, cu ochii în lacrimi, vorbește despre problemele sale medicale | VIDEO

Vizibil afectată din punct de vedere emoțional, cu ochii în lacrimi și bărbia tremurândă, așezată picior peste picior pe un scaun și cu mâinile împreunate în poală, imensa Celine Dion s-a deschis în fața oamenilor care o urmăresc de pe întreg teritoriul acestei Planete și pentru prima dată și-a recunoscut suferința. Așa cum a spus la începutul mesajul, a găsit puterea să vorbească despre ce i se întâmplă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

„Să cânt este ceea ce-mi place să fac cel mai mult. Îmi place să dau 100% în fața voastră a publicului meu. Din păcate, condiția mea medicală din prezent nu-mi permite acest lucru momentan, motiv pentru care sunt nevoită să anulez turneului mondial. Recent am descoperit că neplăcutele spasme musculare cu care mă confrunt de o perioadă bună de timp sunt cauzate de o afecțiune neurologică extrem de rară. Deseori, spasmele îmi cuprind corzile vocale, aducându-mă în cumplita ipostază de a nu mai putea să cânt. O să fie bine… Am o echipă medicală extraordinară în jurul meu, copiii mei minunați îmi sunt alături, preparatorul meu sportiv mă susține și mă ajută să revin în formă și să mă întorc în fața voastră.”, a spus Celine Dion vizibil marcată de ceea ce i se întâmplă.

Concertul Celine Dion de la București urma să se țină pe 11 iunie 2023, la Arena Națională. Valoarea biletelor achiziționate pentru cele opt concerte din vară va fi rambursată, inclusiv pentru concertul ce urma să aibă loc la București pe 11 iunie 2023.

Rambursările se vor realiza cu respectarea termenilor și condițiilor organizatorului, publicate pe siteul oficial al acestuia – www.emagic.ro, exclusiv prin intermediul platformelor de ticketing autorizate (distribuitorii oficiali care au comercializat biletele), respectiv iaBilet.ro sau Eventim.ro, după cum este menționat pe bilet, prin accesarea formularelor de retur disponibile la iabilet.ro, respectiv, eventim.ro (sau alternativ la adresa de email [email protected])

Având în vedere lungă perioada de timp scursă de la data punerii în vânzare a concertului, returnarea contravalorii biletelor în mod automat în conturile clienților nu mai este posibilă. Pentru a putea efectua rambursarea, este necesară completarea formularului de retur, unde deținătorii de bilete să introducă un cod IBAN aferent contului bancar în care se va face rambursarea contravalorii biletelor.