Dan Șucu așa cum rar îți este dat să-l vezi. Ce îl face cu adevărat fericit pe milionarul „Leu” | EXCLUSIV PAPARAZZI

spot_imgspot_img

Dan Șucu așa cum rar îți este dat să-l vezi atunci când nu este la televizor sau implicat 100% în business-urile pe care le-a construit de la zero. Fericit, împlinit, entuziasmat, mulțumit de rezultatele sale, fix pe terenul de tenis acolo unde-și petrece timpul liber.

Dan Șucu este genul acela de milionar pe care, atunci când responsabilitățile îl lasă, îl vezi „arzând” intens, dedicat fără drept de apel sportului alb.

Zilele trecute milionarul a fost fotografiat de paparazzi mediaflux.ro în timp ce petrecea timp de calitate pe terenul de tenis, acompaniat fiind de un foarte bun prieten. În veșnicul lui costum de sport, pantaloni și tricou bleumarin, șapcă portocalie și adidași de sport, Dan Șucu și-a luat foarte în serios activitatea, ba mai mult, fericit pentru un punct câștigat, și-a exprimat gălăgios fericirea, mai ceva ca un copil care a primit în dar cadoul mult visat.

Se pare, iată, că și milionarii sunt copii uneori.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Anamaria Prodan, întâlnire cu unul dintre marii vânători de averi ai României. Să fie următorul REGE? | EXCLUSIV PAPARAZZI

În altă ordine de idei, despre Dan Șucu știm deja că este un iubitor al sportului, în general, nu mai departe de acum câteva zile se făcea vorbire că este în cărți să preia clubul de fotbal Rapid București.

Milionarul Șucu a povestit, într-un interviu acordat jurnaliștilor de la gsp.ro că statutul de părinte a fost cel care l-a determinat să facă investiții enorme în două baze sportive unde visează să ofere copiilor posibilitatea să facă sport de performanță pentru că sportul este una dintre condițiile esențiale care stau la baza unei sănătăți de fier.

„Sunt părinte, știu ce probleme am avut cu băieții mei, când erau mai mici și nu prea aveai unde să-i duci să facă sport. Și m-am decis să fac ceva. Am identificat vreo 12 baze sportive părăsite, doar în nordul Bucureștiului. Aș fi vrut să mă asociez cu un proprietar, dar n-am putut. Așa că m-am hotărât să cumpăr eu. Două. Restul de zece, întrebați-l pe ministrul sporturilor ce va face cu ele. Sunt un iubitor al sportului de masă. E adevărat că se pregăteau deja la „Coresi” când am cumpărat baza, însă diferența e că atunci erau 100-120 de copii, iar când va fi gata, eu vreau ca acolo să se antreneze 700 de copii, în condiții absolut moderne. La „Coresi” aș vrea să facem fotbal de inițiere, de masă, un ONG care să se numească Școala de fotbal Rapid. Iar la „Constructorul” să aducem 400 de copii, unii tot așa, pentru a face sport, iar alții de elită, la Academia Rapid. Totul se va desfășura sub umbrela acestui club de tradiție, care are o puternică componentă socială. Bazele vor fi complet private, într-un mod de eficiență pe care îl știu eu. De aceea vreau să mă implic personal acolo. De zona de elită se va ocupa exclusiv clubul. Am discutat cu Victor Angelescu, cu Daniel Niculae, îmi place cum gândesc și vreau să mă implic, să-i ajut, dar nu cu orice.”, a povestit Dan Șucu.

Dan Șucu, un domn și în business și acasă

Pe lângă succesul din spațiul public, Dan Șucu, un bărbat încă șarmant care la 59 de ani prezintă o formă fizică de invidiat, are succes și în plan personal. În 2007, după un divorț răsunător de prima lui soție Camelia Șucu, boss-ul Mobexpert se căsătorește cu Diana Lăscărescu, cu 11 ani mai tânără decât el. De atunci au trecut, iată, 15 ani care i-au primit frumos pe cei doi băieți pe care îi au împreună. Aceștia au fost și cei care l-au convins pe bărbat să accepte provocarea de la Imperiul Leilor.

„M-am sfătuit și eu acasă, băieții mei au fost cei mai entuziaști în privința asta și m-au rugat neapărat să merg. Dan și Andrei au 14 și 12 ani, ei m-au provocat. Unul vrea să fie fotbalist, și celălat investitor la bursă deocamdată. Asta vor acum. Să vedem mai târziu. Soția m-a încurajat cel mai mult, dar în același timp a fost și cea care m-a criticat toată ziua. A fost cu mine în fiecare zi, nu m-a lăsat deloc în pace, nicio clipă n-am făcut nimic bine.”, povestea Dan Șucu la un moment dat.

spot_img

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.