SHOWBIZ

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat copilul în weekend. Imagini de colecție cu ei și invitații

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat copilul în weekend. Imagini de colecție cu ei și invitații

Dani Oțil și a lui soție, Gabriela Prisăcariu, și-au botezat băiețelul în weekend-ul care a trecut. Luca Tiago este numele copilul care a venit să completeze trioul Oțil.

Marele eveniment, asemenea nunții proaspeților părinți, a avut loc în mare secret. Petrecerea a avut loc la restaurantul deținut de Dani Oțil, iar la capitolul invitați, familiei Oțil le-au fost alături cei mai importanți prieteni. Sigur, vorbim despre un party organizat în ultimul weenkend dinainte de startul restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Gabriela Prisăcariu Oțil l-a născut pe Luca Tiago la jumătatea lunii septembrie

„Profit de faptul că bebe e la ultimul control plecat. Astăzi ne externăm. Abia așteptăm! Vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele. Nu mă așteptam să fie atât de multe. Pentru că am tot primit diverse întrebări, o să vă povestesc puțin aici despre cum a decurs toată nașterea. Am născut vineri seara, pe 10, la ora 10.30, prin cezariană, nu stau să explic ce și de ce nu am născut natural, sunt niște lucruri intime. Bebelușul este sănătos”, le-a povestit Gabriela Pisăcacriu Oțil la două zile după naștere.

 

Dani Oțil: „Dragul meu „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel” (…)

Emoționat și pe veci cucerit de micuțul lui, Oțil scria la momentul nașterii: „„Dragul meu „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel” (…) Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau sa te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp ptentru asta. Își las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani sa dai scroll juma’ de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cat de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins…”, și-a început Dani Oțil mesajul către fiul său.

Dani Oțil i-a spus fiului său că își dorește să îi ofere o educație bună și că speră să fie un părinte la fel de bun cum au fost părinții săi. Mai mult, moderatorul tv i-a transmis celui mic că bunicii săi au crescut în zona rurală, dar au reușit să-și depășească condiția. „Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine, eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine. Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent. Nu voi încerca să te transform în rezultatul sumei frustrărilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi tu. Bine…cu două medalii la Olimpiada din 2040…dar tu 🤗”, a continuat prezentatorul cu mesajul său.