EXCLUSIV

Dorian Popa, mesaj pentru Simona Halep de ziua ei | EXCLUSIV MEDIAFLUX

Dorian Popa mesaj pentru Simona Halep de ziua ei | EXCLUSIV MEDIAFLUX
SURSĂ FOTO: UNICA.RO

Dorian Popa, unul dintre cei mai iubiți influenceri din România, îi trimite un mesaj de felicitare Simonei Halep, unul dintre cei mai iubiți sportivi din România.

Provocat de jurnaliștii Mediaflux.ro, energicul actor și cântăreț, a compus o urare plină de apreciere pentru Simona, astăzi, în ziua în care împlinește 32 de ani.

Dorian Popa: „La mulți ani, Simona!”

Un veșnic apărător al celor care muncesc pentru a avea și pentru a construi, convins că doar prin muncă cinstită poți să obții ceea ce-ți dorești cu adevărat, era evident ca influencerul să-i fie aproape sportivei, mai cu seamă că sunt născuți în același oraș: Constanța.

Simona Halep împlinește astăzi 32 de ani

Simona Halep sărbătorește astăzi împlinirea a 32 de ani, deși, trebuie să recunoaștem energia vieții ei, zilele acestea, nu este una strălucită. Sportiva spune la revedere vârstei de 31 de ani care nu i-a adus neapărat cele mai fericite experiențe: un divorț și, iată, o suspendare pentru dopaj care poate pune punct carierei ei.

Născută la 27 septembrie 1991, la Constanţa, Simona Halep a început tenisul de la vârsta de patru ani, mai întâi sub îndrumarea antrenorului Ioan Stan. La 14 ani, ea a debutat în circuitul ITF şi a ajuns repede printre cele mai bune tinere jucătoare din lume. În 2008, Halep a câştigat turneul de la Roland Garros, la junioare, iar doi ani mai târziu a pătruns în circuitul profesionist.

Cariera ei a intrat pe o pantă constant ascendentă în a doua jumătate a anului 2013, în care a câştigat şase turnee, pe toate suprafeţele. Halep a cunoscut consacrarea în 2014, când a jucat finala de la Roland Garros la senioare (pierdută cu Maria Sharapova) şi finala Turneului Campioanelor, la prima participare (a fost învinsă în utimul act de Serena Williams), pe lângă alte două trofee care i-au intrat în palmares.

Ca profesionistă, Simona Halep a câştigat în total 24 turnee, inclusiv două de Grand Slam: Roland Garros 2018 şi Wimbledon 2019.

Cariera Simonei Halep în cifre

Titluri WTA de simplu: 24 – Melbourne, Toronto – 2022; Roma (Premier 5), Praga (WTA International), Dubai (Premier) – 2020, Wimbledon (Grand Slam) – 2019, Montreal (Premier 5), Roland Garros (Grand Slam), Shenzhen (WTA), toate trei în 2018, Madrid (Premier Mandatory), în 2017, Montreal (Premier 5), Bucureşti (WTA), Madrid (Premier Mandatory), toate trei în 2016, Shenzhen (WTA), Dubai (Premier 5), Indian Wells (Premier Mandatory), toate trei în 2015, Doha (Premier 5), Bucureşti (WTA), ambele în 2014, Nurnberg (WTA), ‘s-Hertogenbosch (WTA), Budapesta (WTA), New Haven (Premier), Moscova (Premier) şi Sofia (turneul „mic” al campioanelor), toate cele şase în 2013;

Finale WTA de simplu: 18 – Cluj-Napoca (2021); Madrid (Premier Mandatory), Doha (Premier) – 2019, Cincinnati (Premier 5), Roma (Premier 5), Australian Open (Grand Slam) – în 2018, Beijing (Premier Mandatory), Cincinnati (Premier 5), Roland Garros (Grand Slam), Roma (Premier 5) – în 2017, Rogers Cup (Toronto), Cincinnati (ambele de categorie Premier 5) – în 2015, WTA Finals – Singapore (Turneul Campioanelor), Roland Garros (Grand Slam), Madrid (Premier Mandatory) – toate trei în 2014, Bruxelles (Premier), în 2012 şi Fes (WTA), în 2011 şi 2010.

Titluri la dublu: 1 / Shenzhen – 2018, în echipă cu Irina Begu;
Finală (dublu): 1 / Montreal – în 2016, în echipă cu Monica Niculescu;
Meciuri câştigate – meciuri pierdute: 579-238;
Premii totale: 40,203,437 milioane de dolari;
Cea mai înaltă clasare în ierarhia WTA: Locul 1 (64 de săptămâni).

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele
Parteneri