SHOWBIZ

Dragușanca, părăsită, din nou, de Bădălău?

Dragușanca părăsită din nou de Bădălău
Dragușanca, părăsită, din nou, de Bădălău?

Povestea de iubire dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu capătă noi valențe de  telenovelă. Potrivit caancan.ro, Gabi Bădălău s-a despărțit, din nou, de Bianca Drăgușanu.

Se pare că, de această dată, fost asistentă Tv chiar ar fi fost părăsită, iar Bădălău s-a afișat cu o nouă cucerire. Tânără cucerire se numește Andreea, este model și are doar 24 de ani.

Împăcările, la ordinea zilei

Nu se știe dacă Bădălău a decis o ruptură definitivă de  Drăgușanca, mai ales că nu este prima oară când cei doi se despart și, ulterior, se impacă. Un soi de dragoste cu năbădăi.

Potrivit cancan.ro,  noua blondă din viața lui Gabi Bădălu se numește  Andreea D., iar el este foarte îndrăgostit de ea. Posibil să fi fost atras de formele ei naturale, pentru că tânăra nu pare să aibă nicio operație estetică, cel puțin la nivelul corpului.

Actuala relație se pare că nu este chiar la debut, Gabi Bădălău participând, alături de noua sa iubită,  la un eveniment cu pretenții, din Capitală.

Noul cuplu, împreună la un botez

Weekend-ul trecut, la Monato – centrul de evenimente deținut chiar de Gabi Bădălău – a avut loc botezul fiicei unui cunoscut avocat din Capitală. Micuța i-a avut ca nași de botez pe Valentina Pelinel și Cristi Borcea, iar printre invitați s-a numărat și fiul fostului ministru al Economiei și actuala sa iubită.

Sursele citate de cancan.ro susțin că la petrecerea ce a avut loc după botez, Gabi Bădălău și Andreea D. s-au comportat ca un adevărat cuplu și nu au avut rețineri în a recurge la gesturi de tandrețe. Cei doi s-au ținut de mână, au dansat împreună și s-au sărutat.

Apropiații nu le dau șanse

Cu toate acestea, apropiații lui Gabi Bădălău nu sunt tocmai convinși că la mijloc ar fi o adevărată poveste de iubire și că relația celor doi va fi una de durată. De altfel, nu este exclus ca Gabi Bădălău să revină la Bianca Drăgușanu, pentru că împăcările din trecut au dovedit că fost asistentă tv este greu de uitat.