PAPARAZZI

Valentina Pelinel arată la 40 de ani, ca la 20, deși a născut trei copii FOTO&VIDEO

Valentina Pelinel arată la 40 de ani ca la 20 deși a născut trei copii FOTOVIDEO

Valentina Pelinel încă reușește să întoarcă privirile tuturor atunci când își face apariția într-un loc public. Chiar dacă a dat naștere celor trei copilași pe care îi are împreună cu Cristi Borcea, fostul model are o formă fizică de invidiat!

Valentina depune eforturi considerabile pentru a arăta la fel de bine ca la 20 de ani, chiar dacă vârsta este deja dublă 😊.

Când spunem că Valentina Pelinel arată ca la 20 de ani, chiar nu exagerăm! Imaginea aceasta, de acum 20 de ani, ne stă mărturie!

Frumosul fotomodel are mare grijă la alimentația sa și nu renunță la sala de fitness. Cu toate astea, ea își permite să-și mai satisfacă din când în când și câte o poftă culinară, că doar o viață trăim, nu-i așa?

Alături de cine a fost surprinsă soţia lui Cristi Borcea

Cu scurt timp înainte de a pleca în escapada romantică din Italia alături se soțul ei, paparazzi MediaFlux au surprins-o în compania unei prietene. Cele două au petrecut minute bune într-o brasserie exclusivistă din nordul Capitalei. După ce au băut probabil o cafea și au discutat, Valentina a plecat din brasserie tot în compania prietenei sale, urcându-se în locul din dreapta al mașinii condusă de cea care i-a fost alături în acea zi. Cel mai probabil cele două se îndreptau spre casă, acolo unde Valentina Pelinel era așteptată de băiețel, dar și de gemenele pe care le are cu Cristi Borcea.

Așa cum puteți vedea și în imaginile suprinse de fotoreporterii MediaFlux, Valentina Pelinel are o siluetă de invidiat, iar ținuta pe care a purtat-o ne-a confirmat încă o dată că nu este nevoie de intervenții pentru a avea un corp sculptat, ci doar de puțină ambiție pentru a ne întreține.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, escapadă romantică în Italia

Valentina Pelinel (40 ani) şi Cristian Borcea (51 ani) au plecat în vacanţă, în Italia. De altfel, aici şi-au petrecut şi luna de miere, la scurt timp de la căsătoria lor din anul 2018.

În ultima zi a lunii septembrie cuplul a aniversat trei ani de la căsătoria religioasă și, cu această ocazie, vedeta a transmis un mesaj emoționant în mediul online, unul care îi e adresat soțului ei.

„3 ani de căsnicie. Ce-i mai bun acum urmează”, a scris Valentina Pelinel în mediul online.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit într-o biserică din Budapesta în 2018. Nași le-au fost Marius Vizer și soția lui, Irina Nicolae, fostă membră a trupei ASIA. Pe atunci, Valentina Pelinel era însărcinată cu gemene. Micuțele au venit pe lume pe 1 martie 2019.
Valentina Pelinel și Cristi Borcea au un băiețel, Milan, în vârstă de 4 ani, iar gemenele Indira Maria și Rania Maria au aproape 2 ani.