PAPARAZZI

EXCLUSIV PAPARAZZI. Ananasul discordiei. Iulia Albu și iubitul, momente toxice până și când cumpără mâncare sănătoasă! FOTO & VIDEO

S-au certat după America Express, dar s-au împăcat și-au spus lumii că nu pot unul fără altul. Totuși, tensiunea plutește în aer. Se vede și în cele mai recente imagini obținute de paparazzi mediaFlux: Iulia Albu și iubitul, momente toxice până și când cumpără mâncare sănătoasă! 

Iulia Albu și iubitul său, Mike, s-au certat ca la ușa cortului la „America Express”. Mai mult, cu nervii întinși la maximum, ei s-au despărțit la revenirea în România. Apoi s-au împăcat.

„Am avut două perioade critice în viața noastră. O dată când am fost la America Express și acum, cu difuzarea. Situația e complicată. Dar încercăm să rezolvăm problemele pe care le avem.” declara Iulia.

Iulia Albu și iubitul, momente toxice până și când cumpără mâncare sănătoasă! La un pas să se ia la ceartă la ieșirea din supermarket

Stilista și iubitul ei, Mike, au fost surprinși de paparazzi MediaFlux într-un moment de ”gospodăreală”, ca orice cuplu obișnuit. Au intrat împreună într-un supermarket, s-au uitat la rafturi, au discutat, au ales.

Asta până într-un punct, când armonia s-a fisurat și era să se spargă la raionul de fructe. În cazul lor nu a fost un măr al discordiei, ci …un ananas. Ales de mike, dar aparent neagreat de Iulia, nu știm din ce considerente.

Un schimb scurt de replici, urmat de multe grimase de ambele părți, care ne-au dus cu gândul că problemele din cuplu nu prea au fost depășite, cel puțin deocamdată.

Atmosfera a rămas tensionată, chiar dacă lista de cumpărături a fost executată și Mike a fost și cel care a plătit.

Inclusiv la ieșirea din magazin, cei doi au continuat să-și arunce replici scurte și priviri răutăcioase. Așadar, cu toată mâncarea sănătoasă aleasă de cei doi, atmosfera dintre ei rămâne destul de toxică.

Scandal la emisiune

Iulia Albu și Mike au acceptat provocarea de a participa la America Express 2023-Drumul Soarelui. Cele nouă echipe au avut parte de momente de neuitat în emisiune și au încercat să nu cedeze nervos. Însă încă din primele momente după ce concurentii au pornit la traseu, între Iulia Albu și Mike au început conflictele.

Cei doi s-au certat, bărbatul a cedat și i-a adresat câteva replici neplăcute iubitei lui. Iulia Albu a încercat să privească toată situația cu zâmbetul pe buze, până când a cedat și i-a atras atenția lui Mike că sunt filmați. „Nu mai urla și nu mai înjura, că se dă pe cameră’.

Ulterior, fanii emisiunii i-au transmis numerose mesaje lui Mike, pe contul oficial de Instagram al emisiunii America Express

Ulterior, fanii emisiunii America Express-Drumul Soarelui au reacționat și au criticat atitudinea lui Mike. Mai mult, aceștia au trimis numeroase mesaje pe contul oficial de Instagram al emisiunii. „Ce frustrat e omul ăsta, cine unde a venit”, „Doamne, ciudat om. Fugi femeie. Mai bine singură”, „Imi pare rău de Iulia. Se vede că ea este ambițioasă și vrea să lupte. Domnul ce este cu ea o trage înapoi și asta nu-i dă ei nici un ajutor”, „

 

 

 

 

[email protected] Absolventă de Drept, dar atrasă iremediabil de jurnalism. Un drum lung, greu, dar întotdeauna frumos, fie că a fost vorba de jurnalism ... vezi toate articolele