PAPARAZZI

EXCLUSIV PAPARAZZI. Cum și unde l-a anunțat Daniela Nane pe Adrian Cioroianu că divorțează, chiar ieri, după ce am publicat imaginile în care se sărută cu Octavian Ene, iubitul ei | FOTO și VIDEO

După ce a fost surprinsă de paparazzi MediaFlux sărutându-se cu patimă cu un tinerel de 28 de ani, actrița Daniela Nane s-a hotărât să își facă ordine în viață. Drept urmare a luat niște măsuri radicale, surprinzătoare pentru mulți. Discuție lămuritoare cu soțul.

Cum și unde s-a hotărât despărțirea Danielei Nane de Adrian Cioroianu

Cunoscuta actriță l-a anunțat chiar ieri, după apariția materialului MediaFlux, pe soțul încornorat, că vrea să devină o femeie liberă. ”Întrunirea” s-a desfășurat chiar la locul de muncă al soțului Adrian Cioroianu, la Biblioteca Națională, acolo unde acesta este director. Mai mult, drumul spre acesta l-a făcut în mașina deja fostului său soț, un Mercedes din 2019.

Cum și unde l-a anunțat Daniela Nane pe Adrian Cioroianu că divorțează, chiar ieri, după ce am publicat imaginile în care se sărută cu Octavian Ene, iubitul ei
sursa foto: mediaflux.ro

După despărțirea de noul iubit, tânărul tenor Octavian Ene în vârstă de 28 de ani, aceasta a trecut pe acasă, s-a schimbat și apoi a fost surprinsă de paparazzi noștri intrând în sediul bibliotecii în jurul orei 13.30.

Foarte probabil, discuțiile au fost unele ample, întinzându-se pe nu mai puțin de patru ore. Chiar în timpul întâlnirii dintre cei doi, Adrian Cioroianu a fost sunat de redactorii MediaFlux, care l-au întrebat dacă este despărțit de soție. Cu arta diplomației, pe care fostul ministru de Externe o posedă, acesta nu a dat un răspuns cert, evitând complet subiectul.

În jurul orei 17.30, Daniela Nane a părăsit, nu tocmai surâzătoare, sediul Bibliotecii Naționale îndreptându-se spre Mercedesul soțului, cu care a plecat spre casă.

Cum și unde l-a anunțat Daniela Nane pe Adrian Cioroianu că divorțează, chiar ieri, după ce am publicat imaginile în care se sărută cu Octavian Ene, iubitul ei
sursa foto: mediaflux.ro

Odată ajunsă la domiciliu, actrița a înlăturat numele de Cioroianu de pe pagina sa de Instagram, rămânând un simplu Daniela Nane.

Daniela Nane și-a schimbat azi-noapte numele și pe Instagram
Daniela Nane și-a schimbat azi-noapte numele și pe Instagram

Soția lui Adrian Cioroianu, săruturi pasionale cu un foarte tânăr tenor. Cine este iubitul Danielei Nane

sursa foto: mediaflux.roDe altfel, în noapte s-a adresat și prietenilor de pe Facebook, anunțând divorțul de Adrian Cioroianu, după apariția imaginilor Mediaflux.

”Sunt o femeie divorțată.
Vă mulțumesc că-mi respectați viața privată, la fel ca până acum.
Cu prețuire,
Daniela Nane”, a postat ea.

Nu este o dragoste pasageră

Foarte probabil, relația dintre Daniela Nane și tânărul tenor Octavian Ene nu este una recentă. Ea durează de ceva timp. Mărturie stau chiar postările mai vechi ale artistei, pe Instagram în care apare și iubitul.
Una dintre fotografii era făcută în vara anului 2023, în Belgia, în Grand Palace, Bruxelles, în timpul unui turneu întreprins cu teatrul. Atunci, ea era Daniela Nane Cioroianu, iar numele Ene Octavian apare la locul său.
Mai mult, în martie luna martie 2023, tenorul mulțumea celor care l-au susținut și au avut încredere în talentul său și o menționa și pe Daniela Nane, nu foarte protocolar.
„Actrița Daniela Nane a avut încredere în mine și care a intuit că pot fi și actor”, scria Octavian Ene pe Facebook.
Nu știm cum i-a picat întreaga poveste lui Adrian Cioroianu, cert este că pentru Daniela Nane pare o izbăvire. Poate să se iubească în liniște cu tinerelul Octavian.
Mihnea Tălău. Redactor la MediaFlux. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în decursul ... vezi toate articolele