WORLD

Filme Netflix octombrie 2021 – ce noutăți poți să urmărești luna aceasta

Filme Netflix octombrie 2021  ce noutăți poți să urmărești luna aceasta

Luna octombrie anunță o vreme excelentă pentru a te bucura de numeroasele lansări de producții Netflix, care aduc puternice intensificări de suspans, dar și probabilități ridicate de binging. Poți începe cu: You: Sezonul 3, unde îl întâlnim pe Joe, crescându-și acum copilul alături de Love, dar cu inima părând să bată pentru altcineva.

Locke & Key: Sezonul 2, un nou capitol din uimitorul serial polițist, bazat pe benzile desenate semnate de Joe Hill & Gabriel Rodríguez.

There’s Someone Inside Your House, bazat pe romanul omonim semnat de Stephanie Perkins, unde într-un oraș liniștit se arată un criminal hotărât să dezvăluie cele mai întunecate secrete ale locuitorilor.

Mai rămâne doar să apeși butonul de play!

Titlurile lunii octombrie 2021 pe Netflix

There’s Someone Inside Your House – 6 octombrie

Makani Young s-a mutat din Hawaii într-un orășel liniștit din Nebraska pentru a locui împreună cu bunica ei și pentru a termina liceul. Însă, în timp ce începe numărătoarea inversă până la absolvire, colegii ei de clasă sunt urmăriți de un criminal hotărât să le dezvăluie cele mai întunecate secrete întregului oraș. Terorizându-și victimele în timp ce poartă măști care reproduc întocmai chipurile lor.

Makani, care are la rândul ei un trecut învăluit în mister, și prietenii ei trebuie să descopere identitatea criminalului înainte de a deveni victimele acestuia.

You: Sezonul 3 – din 15 octombrie

În sezonul al treilea, Joe și Love, acum căsătoriți și crescându-și copilul împreună, s-au mutat în Madre Linda, o încântătoarea zonă izolată din nordul Californiei. Aici sunt înconjurați de antreprenori de succes în tehnologie, mămici bloggerițe care le știu pe toate și biohackeri faimoși pe Instagram.

Joe este dedicat noului său rol de soț și tată, dar se teme de impulsivitatea letală a lui Love. Apoi, mai e și inima lui care nu-i dă pace.

Cum este posibil ca femeia pe care a căutat-o o viață întreagă să locuiască chiar vizavi? Să scapi dintr-o cușcă dintr-un beci e o treabă, dar din temnița unei căsnicii perfecte cu o femeie care te știe pe de rost? Cum scapi basma curată din așa ceva?

Locke & Key: Sezonul 2 – din 22 octombrie

Uimitorul serial polițist bazat pe benzile desenate semnate de Joe Hill și Gabriel Rodríguez revine cu un nou sezon.

De la Carlton Cuse (Lost, Bates Motel) și Meredith Averill (The Haunting of Hill House), Locke & Key este o poveste plină de mister despre maturizare, dragoste, pierdere și despre legăturile indestructibile care definesc o familie. Serialul Locke & Key de pe Netflix este o adaptare pentru televiziune a seriei de reviste de benzi desenate de mare succes semnate de Joe Hill și Gabriel Rodriguez pentru IDW Entertainment.https://www.youtube.com/embed/j6bsSANYz14

Ziua Profilurilor deschise – disponibil pe canalele de social media Netflix România

Tot în categoria știri: tocmai s-a lansat Ziua Profilurilor Deschise, un format creat de Netflix Romania și disponibil pe rețelele sociale. Aici, invităm diverse persoane mai mult sau mai puțin publice să își deschidă profilurile de Netflix în fața tuturor și să povestească despre producțiile pe care le urmăresc.

De ce merită să arunci un ochi: în fiecare episod din această serie vei descoperi fel și fel de titluri pe care nu te-ai fi gândit să le urmărești, afli părerea invitaților despre diferite filme, seriale & programe speciale Netflix și fangirl-uiți împreună după aceleași personaje (sau nu?).

În primul episod, Maurice Munteanu ne spune ce titlu are “bravo, fetiță!”, care personaje sunt superbisime și care sunt atrocisime și ne povestește despre cum a locuit chiar în apartamentul de deasupra florăriei din Emily in Paris. Pentru mai multe recomandări de producții impecabile, mindblowing sau pline de intrigi & umor, te invităm să urmărești acest episod.

Seriale Netflix pe care le poți viziona în octombrie

1 OCTOMBRIE

Maid – Serial Netflix

Proaspăt ieșită dintr-o relație abuzivă, o tânără mamă își găsește o slujbă de menajeră, pentru a-și asigura o pâine și un viitor mai bun pentru ea și fiica ei.

Maid

4 OCTOMBRIE

On my block: sezonul 4 – Serial Netflix

La doi ani după ce s-au despărțit, Ruby, Jamal, Monse și Cesar se confruntă cu noi amenințări și trebuie să decidă dacă prietenia lor este cu adevărat pe viață.

On my block

6 OCTOMBRIE

The Five Juanas – Serial Netflix

Cinci femei cu același semn din naștere vor să afle adevărul despre trecutul lor și descoperă un întreg lanț de minciuni întreținute de un politician influent.

The Five Juanas

7 OCTOMBRIE

Sexy Beasts: Sezonul 2 – Serial Netflix

Bestiile revin mai fioroase ca niciodată! Urmărește șase persoane celibatare care lasă deoparte aparențele pentru întâlniri matrimoniale fermecătoare și pline de haz!

The Billion Dollar Code – Serial Netflix

Membri ai ART + COM se alătură actorilor și membrilor echipei de filmare pentru a discuta dovezile și parcursul cazului la tribunal.

8 OCTOMBRIE

Family Business: Sezonul 3 – Serial Netflix

Dusă cu forța la o mânăstire izolată de niște răpitori instabili, familia Hazan își bate capul cu o nouă linie de produse și un secret de familie exploziv.

Pretty Smart – Serial Netflix

Cu toate cărțile pe care le-a citit, Chelsea află că mai are de învățat despre fericire când se mută cu sora ei exuberantă și cei trei colegi de apartament ai acesteia.

Pretty Smart

9 OCTOMBRIE

Hometown Cha-Cha-Cha – Serial Netflix

O dentistă de la oraș își deschide un cabinet într-un sat unit de la malul mării, unde locuiește un tip fermecător și priceput la toate, care este opusul ei absolut.

14 OCTOMBRIE

Another Life: sezonul 2 – Serial Netflix

Niko și ai săi sunt martorii distrugerii unei planete, iar miza e maximă. Cum poți negocia cu extratereștri capabili de o asemenea brutalitate?

15 OCTOMBRIE

Little Things: sezonul 4 – Serial Netflix

De la conviețuire la relație la distanță, Kavya și Dhruv le-au încercat pe toate. Dar oare cei șase ani împreună vor reuși să-i lege o viață?

Little Things

21 OCTOMBRIE

Sex, Love & Goop

În acest reality-show, mai multe cupluri curajoase caută să-și îmbunătățească viața intimă cu ajutorul lui Gwyneth Paltrow și al unei întregi echipe de specialiști.

22 OCTOMBRIE

Adventure Beasts

Expertul Bradley Trevor Greive călătorește pe tot globul. Are parte de tot felul de peripeții și împărtășește informații bizare, interesante și adevărate despre natură.

Adventure Beasts

Dynasty: sezonul 4 – Serial Netflix

O nuntă, o înmormântare, o nouă rudă și mult dramatism sunt ingredientele care cresc miza pentru familiile Colby și Carrington în acest sezon.

Inside Job – Serial Netflix

În Deep State, fiecare teorie a conspirației e adevărată, iar totul trebuie ținut ascuns la modul profesionist.

29 OCTOMBRIE

Colin in Black & White – Serial Netflix

Acest serial dramatic în regia lui Colin Kaepernick și Ava DuVernay, sunt explorați anii de liceu ai lui Kaepernick. Și experiențele care l-au condus pe drumul activismului.

Colin in Black & White

Mythomaniac: sezonul 2 – Serial Netflix

Pe măsură ce adevărul despre Lorenzo iese încet la iveală, Elvira încearcă să se împace cu familia ei. Care găsește alinare în noi prietenii și iubiri.

ÎN CURÂND

An Astrological Guide For Broken Hearts

Un serial fantastic și comic, bazat pe un roman de mare succes de Silvia Zucca

Filme Netflix pe care le poți viziona în octombrie

1 OCTOMBRIE

FOREVER RICH – Film Netflix

Un superstar rap în ascensiune își pierde controlul după ce un clip umilitor ajunge viral, forțându-l să lupte pentru a se reabilita. Totul în decursul unei nopți lungi.

THE GUILTY – Film Netflix

Un detectiv cu probleme, retrogradat ca operator la serviciile de urgență, încearcă să salveze o apelantă aflată în pericol. Într-o zi plină de revelații și răfuieli.

13 OCTOMBRIE

FEVER DREAM – Film Netflix

Relația tensionată dintre două tinere mame, una în vizită, cealaltă localnică, scoate la iveală o catastrofă ecologică iminentă și un conflict spiritual.

HIACYNT – Film Netflix

În 1985, un tânăr ofițer din Varșovia comunistă, nemulțumit de rezultatul anchetei unei crime, își propune să descopere singur adevărul.

15 OCTOMBRIE

THE FORGOTTEN BATTLE – Film Netflix

În timpul Bătăliei de pe Scheldt din Al Doilea Război Mondial, un pilot de planor, un soldat nazist și o membră a Rezistenței își împletesc, în mod tragic, destinele.

19 OCTOMBRIE

IN FOR A MURDER (W JAK MORDERSTWO) – Film Netflix

O mamă casnică avidă de povești polițiste descoperă cele mai ascunse secrete ale locuitorilor din orășelul ei de provincie. În timp ce investighează uciderea unei femei.

20 OCTOMBRIE

NIGHT TEETH – Film Netflix

Un tânăr șofer ia două cliente pentru o noapte de distracție în oraș. Dar pasagerele își dau arama pe față, iar el trebuie să lupte pentru supraviețuire.

STUCK TOGETHER – Film Netflix

Când Parisul intră în lockdown în timpul pandemiei, locatarii unui bloc sunt nevoiți să se adapteze la noul mod de viață și să se obișnuiască unul cu celălalt.

22 OCTOMBRIE

LITTLE BIG MOUTH – Film Netflix

În viața unui băiețel de nouă ani care locuiește împreună cu mama și bunicul său apare un chitarist de muzică rock, iar totul se schimbă.

27 OCTOMBRIE

HYPNOTIC – Film Netflix

Aflată într-un blocaj pe plan personal și profesional, Jenn apelează la un hipnoterapeut și se trezește prinsă într-un joc psihologic mortal.

NODOBY SLEEPS IN THE WOODS TONIGHT PARTEA 2 – Film Netflix

Această continuare a filmului horror din 2020 vine cu noi personaje și noi forme de frică.

29 OCTOMBRIE

ARMY OF THIEVES – Film Netflix

În acest prolog la „Army of the Dead”, o femeie misterioasă îl recrutează pe Dieter, funcționar bancar, pentru a jefui împreună seifuri imposibil de spart din Europa.

NETFLIX SPECIAL

DIANA: THE MUSICAL

Viața grandioasă și în același timp tragică a prințesei Diana este în lumina reflectoarelor.

Parteneri
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor...
Epidemie de singurătate în rândul părinţilor. Doi din trei sunt izolaţi şi epuizaţi
Epidemie de singurătate în rândul părinţilor. Doi din trei sunt izolaţi şi epuizaţi
Elon Musk dă pe toată lumea afară: După ce a concediat 14.000 de angajaţi, celebrul miliardar a decis să renunţe la o divizie întreagă abia formată
Elon Musk dă pe toată lumea afară: După ce a concediat 14.000 de angajaţi, celebrul...
Din secretele super-bogaţilor: Unde îşi pun banii miliardari ca Elon Musk sau Jeff Bezos. Care sunt cele trei domenii unde elita cheltuie cel mai mult
Din secretele super-bogaţilor: Unde îşi pun banii miliardari ca Elon Musk sau Jeff Bezos. Care...
Scandal! Smiley s-a filmat când își lovește soția. Gina Pistol e…
Scandal! Smiley s-a filmat când își lovește soția. Gina Pistol e…
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Șoc în lumea teatrului. Actor român, condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol
Șoc în lumea teatrului. Actor român, condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol
Adrian Sârbu: Creşterea PIB înseamnă creşterea bogăţiei tale. În România există oportunităţi. Fii vesel, pentru că economia creşte şi bazată pe nivelul tău de bună dispoziţie şi de gândire pozitivă
Adrian Sârbu: Creşterea PIB înseamnă creşterea bogăţiei tale. În România există oportunităţi. Fii vesel, pentru...
Cum puteţi să luaţi 40.000 de euro direct pe Revolut să vă plătiţi instant creditele de la alte bănci. Cât veţi da înapoi pe lună. CALCUL
Cum puteţi să luaţi 40.000 de euro direct pe Revolut să vă plătiţi instant creditele...
Antreprenorul cunoscut în toată lumea, care şi-a început cariera în unele dintre cele mai prost plătite locuri de muncă: „Niciun loc de muncă nu este sub demnitatea mea. Am curăţat mai multe toalete decât voi toţi la un loc... iar pe unele nu le pot uita”
Antreprenorul cunoscut în toată lumea, care şi-a început cariera în unele dintre cele mai prost...
Pensionarii, ținuți în suspans. Poșta Română își bate joc de ei
Pensionarii, ținuți în suspans. Poșta Română își bate joc de ei
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care...
Hidroelectrica, anunț de ultim moment pentru toți clienții! Se întâmplă de azi!
Hidroelectrica, anunț de ultim moment pentru toți clienții! Se întâmplă de azi!
Cu ce să stropești roșiile la final de aprilie. Așa vei avea garantat o recoltă bogată
Cu ce să stropești roșiile la final de aprilie. Așa vei avea garantat o recoltă...