NEWS

Florin Cîțu s-a dus să inaugureze Pasajul Mogoșoaia. Costul investiţiei este de 33 de milioane lei

Florin Cîțu s-a dus să inaugureze Pasajul Mogoșoaia. Costul investiţiei este de 33 de milioane lei

Florin Cîțu s-a dus să inaugureze Pasajul Mogoșoaia, prima inaugurare a unui obiectiv de infrastructură rutieră din 2021, în timp ce parlamentarii au citit o moțiune de cenzură depusă împotriva sa.

La inaugurare au mai fost prezenți și ministrul interimar al Transporturilor, Dan Vîlceanu, și fostul ministru al Transporturilor, în prezent ministru de Interne, Lucian Bode.

Recepția nu este una finală, ci o „punere în circulaţie”, pentru că lucrările de finisaje vor continua sub trafic.

Pasajul Mogoșoaia a fost inaugurat cu șase luni mai devreme

Sursa foto: stirileprotv.ro

Deși îniţial termenul de finalizare al pasajului clasic de la Mogoşoaia era primăvara anului viitor, fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, a cerut constructorului Strabag din Austria să încheie lucrarea la 1 octombrie.

Pasajele de la Domneşti, Berceni şi Popeşti – Leordeni (Olteniţa) care se construiesc ca sensuri giratorii suspendate vor fi deschise în 2022, în timp ce pentru podul de la Cernica, parte din contractul de modernizare DN 2 – A2, lucrările sunt la aproximativ 10% după mai bine de un an şi jumătate de la deschiderea şantierului.

Lucrările pentru construirea pasajului de la Mogoşoaia, care are o lungime totală de 800 de metri, au început în aprilie 2020, iar costul investiţiei este de 33 de milioane lei.

[email protected] Bogdan Coroamă este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Univerității Hyperion. Și-a început cariera în presă în anul ... vezi toate articolele