PAPARAZZI

Florin Piersic Jr., un fel de Highlander autohton. Cum a fost fotografiat actorul | EXCLUSIV PAPARAZZI

Florin Piersic Jr. un fel de Highlander autohton. Cum a fost fotografiat actorul | EXCLUSIV PAPARAZZI

Florin Piersic Jr. este un personaj cu totul și cu totul spumos, un ins de-o masculinitate debordantă care stinge lumina realității atunci când pășește pe străzile bucureștene și, nu doar aici.

Desigur că, putem să apreciem, cumva acest vibe de Highlander autohton poate fi și o moștenire genetică puternic transmisă.

Florin Piersic Jr., un fel de Highlander autohton. Cum a fost fotografiat actorul | EXCLUSIV PAPARAZZI

Deseori paparazzi Mediaflux.ro l-au fotografiat pe actor în ipostaze care-l puneau în valoare evident, de la episodul în care și-a scos puștiul la restaurant, până la cel care îl evidenția în rolul vănătorului modern care duce acasă, din oraș, ciorbă la pachet.

De data aceasta nu povestim nici de unde și nici de alta, de data aceasta ne oprim asupra unui moment care l-a lăsat pe cel mai mare dintre moștenitorii Piersic cu burta goală în mijlocul Bucureștiului.

Practic, Florin Piersic Jr. avea de rezolvat una alta pe străzile Capitalei, la volanul mașinii lui cu personalitate și culoare, și într-una dintre coborârile de la volan la locația de interes un gest absolut banal, aranjarea tricoului negru de bumbac, a oferit trecătorilor ocazia să-i vadă abdomenul nu tocmai tonifiat, dar cui îi pasă de asta, deținut de Florin Piersic Jr.

Actorul a trecut cu naturalețe pentru situație și a pornit-o mai departe, acoperit fiind doar, de veșnica pereche de ochelari pe care îi poartă deseori „la mișto”, pe frunte.

 

 

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele