PAPARAZZI

Frumoasa Doamnă Diana Șucu, dezamăgită de stocul magazinelor de haine scumpe din mall | VIDEO PAPARAZZI

Frumoasa Doamnă Diana Șucu dezamăgită de stocul magazinelor de haine scumpe din mall | VIDEO PAPARAZZI

Frumoasa Doamnă Diana Șucu, soția principalului finanțator de la Rapid, a ieșit zilele trecute în mall, unde a verificat stocul magazinelor de haine scumpe. Sigur, femeia de afaceri și-ar fi dorit să-și și achiziționeze ceva care să-i îmbogățească garderoba cu piese vestimentare elegante, însă finalul se pare că nu a fost neapărat cel pe care doamna îl aștepta.

Paparazzi Mediaflux.ro au fotografiat-o pe Diana Șucu fix în momentul în care vizualiza cu atenție oferta pe care o avea pusă la dispoziție, piese vestimentare care se aflau, fără doar și poate, în limita confortului financiar al contului său bancar.

Cumva, în cazul domniei sale se aplică perfect zicala aceea: am bani, dar nu am ce să cumpăr cu ei. În minutele pe care le-a petrecut femeia de afaceri în magazin a dat un ocol două, parcă la un moment dat chiar îi picase privirea și simțul vestimentar pe un sacou bleu, însă după ce s-a eliberat de gecuța de piele pe care o purta și a așezat sacoul pe lângă maleta alb imaculat pe care o purta, și-a dat seama că situația nu-i este favorabilă din punct de vedere vestimentar.

Ușor dezamăgită, Diana Șucu a mai parcurs cu privirea o dată hainele expuse în magazinul care nu i-a putut satisface nevoia vestimentară, după care și-a luat poșeta și a părăsit shop-ul cel mai probabil în căutarea altuia ceva mai pe gustul ei.

În altă ordine de idei, Diana Șucu poate că nu a avut noroc la shopping în ziua aceea, însă continuă să aibă noroc în amor, de mai bine de 17 ani de zile de când îi este jumătate omului de afaceri Dan Șucu.

La mijlocul lunii noiembrie, cei doi au participat la Gala Ziarului Financiar, ziar pe care omul de afaceri l-a cumpărat prin achiziționarea datoriei pe care grupul de presă o avea la ING, și așa cum deseori obișnuiește să facă, doamna Șucu a postat pe Instagram o fotografie în care era însoțită de domnul ei,  alegând să folosească un text sugestiv de promovare, alături.

„Mândră de bărbatul meu.”, a fost declarația postată de Diana Șucu pe Instagram.