George Buhnici, după scandalul celulitei, are cardurile și conturile blocate BRUSC. Ce s-a întâmplat? | VIDEO PAPARAZZI

spot_img

George Buhnici dă din lac în puț după scandalul celulitei, care l-a făcut de mare bășcălie în fața opiniei publice și nu numai. Ne amintim că influencerul pe IT a avut o ieșire nepotrivită într-un interviu pe care l-a acordat pe plajă, în timpul concertului Neversea.

Buhnici, euforic au ba, n-avem noi de unde aprecia, le-a trimis pe domnițele care i-au „picat” în weekendul acela în fața ochilor, și nu numai, pe la… „săliță”, pentru că, spunea fosta vedetă Pro TV, atunci:

„Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la ț*e și la b*i? Aia vreau să văd la mare!”.

George Buhnici, după scandalul celulitei, are cardurile și conturile blocate BRUSC. Ce s-a întâmplat? | VIDEO PAPARAZZI

Ei bine, din acest punct al existenței stimabilului, până atunci profesionist în ale tehnicii, lucrurile i s-au întors de-a-ndoaselea, de la personal, la profesional și, vom avea ocazia să vedem mai departe, până la bancar.

Ca să construim tot contextul, spunem că după această declarație, social media din România a explodat, omul a fost pus la zid, arătat cu degetul, exclus din cercuri înalte și din „business agreement-uri” care l-au ajutat până acum pe domnul militant împotriva celulitei și a vergeturilor să stea comod pe scaunul eco smart al existenței lui. Vorbim bineînțeles de avuția vedetei care merge tare în această zona ecologică și prietenoasă cu mediul, de la casă până la mașină.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: George Buhnici se perpelește la soare, precum celulita la mare, din cauza soției. Ce-i face zilnic Lorena, nevasta „cu corp de minoră” | EXCLUSIV VIDEO PAPARAZZI

După 10 zile a existat și un drept la replică, dat, spun unii tardiv, care nu l-a ajutat, însă, să evite dezastrul din punctul de vedere al imaginii pe care îl experimentează acum și tot ce vine la pachet alăturea-i.

George Buhnici a primit „block” de la CARD & CASH

Iată că paparazzi mediaflux.ro au fotografiat fix o scenă în care influencerul IT a făcut joc de glezne, în mall, între bancomatele mai multor bănci, inclusiv cea care, până mai ieri, îi era parteneră. Scoate cardul, bagă cardul, pune PIN-ul, șterge PIN-ul, dă-i în stânga, dă-i în dreapta… nimic. Cash-ul nu dorea, cardul nu asculta. După câteva minute bune, George Buhnici a luat-o la sănătoasa către mașină după ce în minte i-a răsărit un gând care părea salvator. Bărbatul se întoarce de la mașină cu o desagă plină de carduri care, până mai ieri, îi erau chei către fericirea financiară și care acum l-au adus în pragul unei crize de nervi. După ce a luat la rând, iarăși, bancomatele, și s-a plimbat stânga dreapta ca un leu în cușcă, a decis să sune, posibil, în call center-ul băncii sau o persoană avizată în a-i ușura relația complicată cu bancomatul. Nici așa nu a avut sorți de izbândă, nici așa nu a putut să scoată cash, deși la un moment dat a apelat și la, ultima redută, aplicația de pe telefon. Sufletu’… nimic.

Furios și afară din cale de nervos, George Buhnici își ia gândul de la bani, iese din mall și se duce la mașina lui smart care, încă, nu l-a părăsit, așa cum nu a făcut-o nici a lui MINORĂ, soția Lorena despre care a spus, în cadrul aceluiași interviu, că arată ca o domniță de până în 18 ani. Apropo… dacă tot vorbeam depre soție, avem o idee, nu mai bine își roagă minora să-i împrumute unul dintre cardurile ei, oricum, după cum am văzut într-un episod paparazzi mai vechi, domna știe foarte bine cum să-l ghideze pe domn.


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.