George Buhnici se perpelește la soare, precum celulita la mare, din cauza soției. Ce-i face zilnic Lorena, nevasta „cu corp de minoră” | EXCLUSIV VIDEO PAPARAZZI

spot_img

George Buhnici, acest militant înverșunat împotriva celulitei și a vergeturilor natural etalate pe plajele mondiale de domnițele care stau la soare cu trupurile lipsite de ajustări artificiale sau de prea multă „săliță”, continuă să fie un bărbat ocupat și un veșnic slujitor al soției.

Disciplinat de și în beneficiul jumătății lui, Lorena, nevasta din casa lui smart și green, despre care spune că arată, la 41 de ani, ca o minoră, Buhnici are programul făcut de ea și se conformează cu sfințenie.

Merită să ai o nevastă fără vergeturi și celulită, nu-i așa?

Aflat în plin scandal de imagine din cauza declarațiilor pe care le-a făcut într-o noapte tumultuoasă de iulie fierbinte, pe plajă, după câteva shoturi corecte asimilate la Neversea, vloggerul este vizibil atins de controversă, fără un vibe cu chef de viață, dar interesat să se organizeze între un posibil cumpărător și nevoile intrinseci ale doamnei Buhnici, aprigă femeie după vorbă, după port. Dar… să vedem contextul…

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Vântulețul buclucaș era să o lase pe Simona Pătruleasa cu dedesubturile la vedere, în parcarea unui centru comercial | VIDEO PAPARAZZI

În urmă cu o săptămână, cel despre care spunea că este AS-ul vloggingului din zona IT a comis-o grav.

Buhnici a ales să formuleze un call to action către sport și stil de viață sănătos, într-o manieră atât de neinspirată încât s-a ales cu un val de hate orientat către el din toate părțile și cu contracte și deal-uri de publicitate încheiate. La doar 24 de ore după nefericitele declarații făcute la Antena Stars, care au făcut ocolul României, banca BCR a decis să rezilieze contractul cu George Buhnici, cu care avea semnat un contract de imagine. Pe rând, vloggerul își pierde clienții, dar și urmăritorii de pe paginile de Social Media, care au plecat cu zecile de mii.

”Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să fi și consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul.”, a spus Buhnici la Antena Stars.

Discursul vizibil aburit de ceva lichid… solid în grade a continuat, apoi, cu aprecieri de natură să-i așeze pe un piedestal de cristal soția, influenceriță, la rândul ei.

„Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a spus George Buhnici, la XNS, în timp ce Lorena făcea o piruetă pentru a demonstra cele spuse de el.

De aici potopul public pe care George Buhnici încearcă să-l „fenteze” cu activități particulare ce țin de bunul mers al vibe-ului în plan personal, măcar aici să-i fie bine.

George Buhnici se perpelește la soare, precum celulita la mare, din cauza soției. Ce-i face zilnic Lorena, nevasta „cu corp de minoră” | EXCLUSIV VIDEO PAPARAZZI

Într-o zi toridă de vineri, când acul termometrului arăta 39 de grade în Capitală, 45 resimțite în aer și 50 în mașina parcată, fosta vedetă Pro TV a avut o listă plină de to do-uri. În primă instanță paparazzi mediaflux.ro l-au fotografiat în timp ce se conversa cu un domn, posibil cumpărător al super bolidului Tesla pe care îl conduce vloggerul. Știm deja că Buhnici are o „aplecare” evidentă către tot ce este green, eco, smart, new, SF, fiind unul din cei mai cunoscuți influenceri din domeniu.

După câteva minute bune petrecute în compania domnului vizibil interesat de bolid, de pozat, discutat și împărțit opinii despre această nouă direcție luată de industria automobilistică, probabil, domnul Buhnici s-a îndreptat grăbit și transpirat către minora dumnealui care-l aștepta cuminte să o scoată la masă în oraș.

Localul ales a fost unul cu specific asiatic, din zona Dorobanți, o locație de fițe cu sushi, semn că aspectul acesta de minoră cu cheltuială se ține, cheltuială pe care Buhnici a „descărcat-o” ca un bărbat adevărat din portofelul propriu pe care-l ținea elegant la vedere, împreună cu bonul de casă, la ieșirea din restaurant. Oare-l trece pe protocol sau scade TVA-ul?

Timp de o oră, cei doi soți și-au povestit of-urile sau și-au aprofundat părerile pentru că, se știe, că asemenea soțului ei, Lorena Buhnici a avut întotdeauna un discurs „hotărât”, în ceea ce privește aspectul doamnelor și domnișoarelor din ziua de astăzi.

Aprigă și iute la vorbă, așa cum o reprezintă și vibe-ul și grimasele din fotografiile realizate de paparazzi mediaflux.ro, Lorena Buhnici are acest „buhuhu” de om dureros de direct, iar de această imagine s-a ocupat personal prin contentul pe care-l face pe social media. La final de masă, domnul a plătit, pentru ca mai apoi să o conducă pe doamna la un salon de înfrumusețare din zona Dorobanți din Capitală.

Acesta a fost testul suprem de soț pe care l-a putut experimenta Buhnici care, timp de mai bine de 2 ore, a stat cuminte ca un… „companion credincios” și a așteptat-o pe doamnă să iasă din locul care-i permite, nu-i așa, să arate și la 41 de ani ca la… 14, proaspătă minoră cu buletin.

N-a mai contat că afară erau 40 de grade, că venea omul după o zi plină, n-a mai contat că parcă i-ar fi „sunat” mai bine un shot și o muzică de DJ anturat pe o plajă plină de piele, „celu” și vergeturi, realitatea lui de soț asumat cerea responsabilitate, dedicare, sacrifiu, disciplină și domnul Buhnici perfect a executat. Nici măcar nu a coborât din mașină, a stat cuminte cumințel mai bine de două ore parcat, scrollând internetul pentru a vedea cine ce poante a mai făcut pe seama lui și a soției cu care, apropo, are și o fetiță de 10 ani.

Iată, așadar, că atunci când minora se ține bine, majorul face tot ce poate ca nu cumva să favorizeze apariția vreunui factor de stres care i-ar putea periclita forma.


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.