PAPARAZZI

Gigi Nețoiu nu se poate ține departe de fotbal și pâine. Nici de aranjamente prin parcări VIDEO&FOTO PAPARAZZI

Gigi Nețoiu nu se poate ține departe de fotbal și pâine. Nici de aranjamente prin parcări VIDEOFOTO PAPARAZZI

A fost acționar la Dinamo și la Universitatea Craiova, a fost condamnat în Dosarul Transferurilor, a făcut pușcărie, a redevenit în 2015 un om liber și s-a reprofilat pe agricultură, jurând, potrivit apropiaților, că n-o să mai aibă treabă cu domeniul care i-a făcut atâtea probleme. Dar Gigi Nețoiu nu se poate ține departe de fotbal. Nici de pâine, potrivit celor mai recente imagini surprinse de paparazzi MediaFlux. 

Vestea verii despre Gigi Nețoiu a venit de la FC Voluntari, care a anunțat că fostul acționar de la Dinamo și Craiova reintră în bussines.

Concret, doi foști ”locotenenți” ai lui Cristi Borcea au, începând din luna iunie, posturi cheie în clubul ilfovean. Gigi Nețoiu este președintele Consiliului Consultativ, care coordonează activitatea tuturor celor 16 discipline aflate sub ”umbrela” FC Voluntari.

Iar Vladimir Cohn este noul președinte al clubului antrenat de Liviu Ciobotariu.

Vova Cohn, hârtie și fotbal

Fost acționar la Dinamo, Vladimir Cohn este unul dintre cei mai puternici, dar discreţi antreprenori români. El a vândut, în 2018, firmele EcoPack Ghimbav şi EcoPaper Zărneşti grupului britanic DS Smith, într-o tranzacţie care s-a ridicat la o valoare de aproximativ 208 de milioane de euro. La momentul vânzării, cele două companii ajunseseră la afaceri consolidate de 50 de milioane de euro, fiind lideri pe segmentele lor de bu­siness, potrivit Ziarului Financiar.

În luna august, Vladimir Cohn, cunoscut și pentru businessurile sale în domeniul producţiei de hârtie, a aplicat pentru un ajutor de stat în valoare de 185,4 milioane de lei, care ar urma să fie parte dintr-o investiţie de aproape 1,4 miliarde de lei (285 mil. euro) într-o nouă unitate de producţie.

„Dorim să construim o fabrică nouă de celuloză şi hârtie la Giurgiu”, spunea pentru ZF Vladimir Cohn.

Nici Gigi Nețoiu nu se poate ține departe de fotbal. Aranjamente în parcarea de la ”Doi Cocoși”

Odată cu revenirea în fotbal, Nețoiu a început să fie mai des văzut prin Capitală. Zilele trecute, chiar în parcarea restaurantului Doi Cocoși, unde s-a intersectat cu un bărbat căruia i-a lăsat, potrivit imaginilor, niște acte și aparent și niște bani.

Când frumosul Cadillac Escalade al noului președinte al Consiliului Consultativ al FC Voluntari a intrat în parcare, bărbatul i-a ieșit imediat în întâmpinare lui Nețoiu care, îmbrăcat lejer, într-un trening negru și mult mai …solid decât pe vremuri, a coborât din bolid pentru câteva minute.

Cei doi au schimbat câteva vorbe, Nețoiu i-a lăsat ce avea de lăsat, omul a mai avut ceva a-i spune – cât mai discret, caci aproape că s-a urcat peste el în mașină la plecare, apoi fostul acționar și-a văzut de drum.

Iar drumul l-a purtat către o altă, se pare, pasiune a sa: la o brutarie, de unde a ales cu atenție niște pâini foarte proaspete și foarte apetisante.

De la Dubai, la Voluntari  

Spuneam mai sus că Nețoiu a reapărut în peisajul bucureștean o dată cu semnarea contractului cu FC Voluntari. Și asta pentru că înainte, mai ales în perioada pandemiei, afaceristul și soția sa, Ecaterina, fost fotomodel au stat mai mult prin Emiratele Arabe.

Cald, lux, de ce nu, dacă omul își permite. Și își permite pentru că a făcut foarte mulți bani din agricultură, bussines în care e asociat cu Cristi Borcea.

„La Cetate am o afacere cu Nețoiu. Avem de toate acolo, pământ, mașini agricole. E asociatul, prietenul și fratele meu! Ne merge bine. A scris Ziarul Financiar că am făcut 70 de milioane de euro cât timp eram în detenție. N-a inventat nimic Mitică Dragomir. Am făcut banii ăștia!”, a confirmat Cristi Borcea.

Telenovela din viața lui Nețoiu. Bogătașa Luchi Georgescu l-a ajutat, apoi l-a dat afară din casă

Neţoiu a avut multă vreme o relație cu Luchi Georgescu, o importantă femeie de afaceri, supranumită „doamna vinurilor din România”, nelipsită din topurile miliardarilor.

Cei doi au avut o relaţie de concubinaj încă din 1992, dar nu “s-au luat” niciodată cu acte. Fiecare avea câte un copil din mariaje anterioare, Luchi – o fată, Ada, iar Gigi – un fiu, Pamfil Alexandru.

După multele zvonuri legate de infidelităţile omului de afaceri, Luchi Georgescu i-a cerut lui Neţoiu să părăsească domiciliul conjugal şi a hotărât separarea de acesta, moment ”condimentat” cu un scandal pentru averea de 25.000.000 de euro la acea vreme.

După despărţirea de femeia care l-a îmbogăţit, Neţoiu s-a afişat la braţ cu noua lui iubită, Ecaterina, mai tânără cu 30 de ai, care i-a devenit, ulterior soţie. Asta după ce i-a dăruit cel de-al doilea copil. Naș de cununie le-a fost Adrian Năstase.

La nuntă a venit tot high-life-ul fotbalului romanesc: Anghel Iordanescu, Sorin Cartu, Rodion Camataru, Ioan Andone etc. N-a lipsit nici Gabi Oprea, fost ministru de Interne si vicepremier, care e și nașul de cununie al fiului lui Nețoiu din prima căsatorie.

 

 

[email protected] Absolventă de Drept, dar atrasă iremediabil de jurnalism. Un drum lung, greu, dar întotdeauna frumos, fie că a fost vorba de jurnalism ... vezi toate articolele
Parteneri