WORLD

Harry şi Meghan pe lista celor mai influenți 100 de oameni în 2021, potrivit Time

Harry şi Meghan pe lista celor mai influenți 100 de oameni în 2021 potrivit Time
16 sept. 2021 | 12:32

Stimați și criticaţi deopotrivă, prinţul Harry şi Meghan Markle sunt figuri de top pe lista celor mai influenţi 100 de oameni ai lumii. Topul a fost făcut de publicația Time, iar pe copertă apar ducii de Sussex.

2021 a fost un an controversat pentru Harry și Meghan. Cu toate că s-au bucurat să devină părinți pentru a doua oară, nu totul a fost roz.

Scandalul dintre ducii de Sussex și casa regală a atins cote alarmante. Totul după ce Harry și Meghan au vorbit deschis într-un interviu revoluționar găzduit de Oprah Winfrey.

Deși relațiile tensionate continuă între ei și familia regală, Harry este decis să dezvăluie mai multe secrete din viața sa. Se pare că în prezent scrie la prima sa carte de memorii care ar putea fi lansată anul viitor.

Times i-a descris pe Harry și Meghan ca având „compasiune pentru oamenii pe care nu îi cunosc”. Autorul articolului a lăudat cuplul pentru modul în care „își asumă riscuri pentru a ajuta comunitățile în nevoie”, „oferind sprijin pentru sănătatea mintală femeilor și fetelor negre din SUA și hrănind pe cei afectați de dezastre naturale din India și Caraibe”.

Pe lângă cuplul regal, printre alte celebrități care au fost incluse în lista Time din acest an se numără vedeta de tenis Naomi Osaka, Alexei Navalny, Britney Spears și Apple CEO Tim Cook.