PAPARAZZI

EXCLUSIV PAPARAZZI. Întâlnire de taină între soții Elenei Udrea. Discuție lungă a lui Dorin Cocoș cu Adrian Alexandrov

EXCLUSIV PAPARAZZI. Întâlnire de taină între soții Elenei Udrea. Discuție lungă a lui Dorin Cocoș cu Adrian Alexandrov

În urmă cu patru zile, fostul ministrul al Turismului, Elena Udrea, a leșinat la penitenciarul Tîrgşor și a fost dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Vestea a stârnit un nivel de îngrijorare care, se pare, a topit vechi animozități, astfel că paparazzi Mediaflux au fotografiat ÎN PREMIERĂ o întâlnire de taină între soții Elenei Udrea. Fostul, Dorin Cocoș și actualul, Adrian Alexandrov, au stat la aceeași masă și au purtat o lungă discuție. 

Imaginile sunt uluitoare. Bărbații din viața Elenei Udrea sunt calmi, se ascultă cu atenție unul pe celălat, iar la plecare își strâng mâinile – o garantează paparazzi care au văzut cu ochii lor, chiar dacă momentul nu a fost suprins de camere. Nu întotdeauna e ușor să filmezi la un mall. Plus că rar prinzi așa moment.

Întâlnire de taină între soții Elenei Udrea. Ca între vechi prieteni

Primul care a ajuns la surprinzătoarea întâlnire a fost omul de afaceri Dorin Cocoș, care a și așteptat o vreme până ce tânărul partener al fostei sale soții și-a făcut apariția. A avut timp să bea un fresh, o cafea, ba să dea și un telefon.

Nu a dat semne de nerăbdare, nici de nervozitate. Ba, părea atât de liniștit, că paparazii au crezut pentru o vreme că Dorin Cocoș a făcut doar o pauză de shopping (avea alături două pungi măricele) și că își va continua periplul prin mall.

Dar, nu. Următoarea secvență era atât de tare, că aproape erau să piardă sharf-ul. Alături de Cocoș, la masa mică, se așezase Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea și tatăl copilului acesteia. Se așezase firesc, cu o cutiuță de ”pachețele de primăvară” din care a mâncat cât timp Dorin Cocoș a vorbit.

Cocoș a plătit consumația

Căci fostul a fost primul care a vorbit, destul de mult. A explicat, a gesticulat, Alexandrov a ascultat și a mâncat. Atent. Nu l-a întrerupt, nu a intervenit. Abia după ce Cocoș a încheiat ceea ce părea o lungă explicație, a fost rândul mai tânărului companion ”să ia cuvântul”. Și el a vorbit destul de mult, și Cocoș l-a ascultat destul de atent.

Când au încheiat ce-au avut a-și comunica, n-au lungit-o. Că doar nu se apucau să-și povestească viețile. Cocoș a cerut și a primit nota de plată, a aruncat o privire scurtă și a plătit – n-a fost mult, doar o sută de lei. Apoi soții Elenei Udrea (păstrând cronologia) s-au ridicat în același timp de la masă, și-au strâns mâinile și au plecat, fiecare pe drumul lui.

Unul liber, altul foarte ocupat

Dorin Cocoș i-a fost Elenei Udrea partener de viață timp de 10 ani de zile și de… parcurs politic, susținut-o din umbră și ajutat-o, pe ici pe colo, spuneau la un moment dat procurori, să întreprindă acțiuni ușor la limita sau sub limita legii. După multiple procese, condamnări, chiar încarcerări, Dorin Cocoș este liber.

În schimb, forțând comparația, Adrian Alexandrov, bărbatul alături de care blonda politicii românești și-a găsit fericirea după divorțul de omul de afaceri, e foarte ocupat. Mai întâi că o are în grijă pe fetița lor, Eva Maria, care a împlinit în septembrie 4 ani.  Apoi, recent, iubitul Elenei Udrea a fost executat silit pentru neplata unei datorii. Conform Fanatik, Adrian Alexandrov deține 50% din acțiunile unei firme, care face parte dintr-un proiect imobiliar în Cluj. O altă firmă, din Bistrița, specializată în întreținerea și repararea auto, i-a dat în judecată pentru neplata datoriei. Ca asociat, care deține jumătate din acțiuni, Adrian Alexandrov figurează și el ca debitor.

Și, nu în ultimul rând, tânărul partener al Elenei Udrea, e cel care trebuie să-și încurajeze iubita care, la finalul lunii octombrie, a mai primit o lovitură: Înalta Curte de Casație și Justiție a respins recursul în casație solicitat de fostul ministru al Turismului în Gala Bute, prin care aceasta spera să fie pusă în libertate.