Iulia Albu încălzește Capitala cu spatele ei gol și aerele de mare vampă | VIDEO PAPARAZZI

spot_img

Iulia Albu nu se dezminte nici măcar atunci când se află la brațul iubitului Mike, la o întâlnire de afaceri, undeva la o masă așezată „la trotuar” din Capitală. Din punctul de vedere al discursului, se vede limpede că vedeta Antena Stars este cât se poate de rezervată, șatena preferând să-și lase jumătatea să susțină cauza.

Unde „excelează” ea, însă, este la capitolul aerele de mare vampă pe care, iată, nu le uită vreodată acasă. Sigur, posibil ca ținuta pe care a ales să o poarte să-i „hrănească” și mai mult această doză de „sensual acting” cu care ne „bucură” de fiecare dată când apare în spațiul public.

Iulia Albu încălzește Capitala cu spatele ei gol și aerele de mare vampă

Povestea expusă mai sus este „extrasă” dintr-o serie de fotografii paparazzi pe care le-au „tras” fotoreporterii mediaflux.ro, ipostaze pe care te invităm, mai departe să le privești.
Exact cum povesteam mai sus, Iulia Albu, purtând o rochie neagră, lejeră, „puternic” decoltată în partea din spate, lăsându-i astfel la vedere zona mijlocului și linia coloanei vertebrale, alunecă parcă precum o felină de pe scaunul pe care și-a așezat lent posteriorul și și-a curbat talia până la mașina parcată regulamentar de iubitul ei vizavi. Parcursul la pas s-a transformat dintr-o fugă printre mașini, specifică Bucureștiului, într-o defilare de catwalk realizată într-un sincron perfect cu vibe-ul pe care Iulia Albu îl avea în ziua respectivă.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Ce face Iulia Albu când nu face pe dura cu vedetele? Își soarbe partenerul din priviri, la o cafea, în București | FOTO&VIDEO EXCLUSIV

După cele câteva minute de discuții și cele câteva gesturi de vampă, cei doi amorezi își lasă în spate interlocutorul, se urcă în mașina deținută de vedeta Antena Stars și se pierd în agitația cotidiană, nu știm însă dacă pe același stil de… dans.

Iulia Albu și Mike au o relație de mai mulți ani

După divorțul din 2013 de Mihai Albu, Iulia, 40 de ani, a devenit extrem de discretă atunci când a venit vorba de viața ei personală. După prima întâlnire cu Mike, sau Mihai Alexandru după numele din buletin, vedeta nu a avut o părere prea bună despre acesta, spunând că i s-a părut un bărbat mult prea arogant, și plănuia chiar să nu îl mai vadă niciodată.

„După prima întâlnire eu am spus că nu vreau să-l mai văd niciodată pe acest om. A fost așa un sentiment puternic de revoltă. Era foarte arogant. După o lună m-a sunat și mi-a spus să ne întâlnim și de atunci nu ne-am mai despărțit”, spunea Iulia Albu despre Mike, un om de afaceri care a trăit mult timp în afară țării.


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.