WORLD

L-a convins Iohannis? Putin le cere rușilor să meargă la ski și să lase băutura

L-a convins Iohannis Putin le cere rușilor să meargă la ski și să lase băutura
Sursă foto: colaj Mediaflux

Convins parcă de Klaus Iohannis, Vladimir Putin i-a îndemnat pe ruși să meargă la ski și să renunțe la consumul de alcool. El a reluat, practic, în timpul discursului său în fața națiunii una dintre tezele despre care a vorbit tot mai des în ultimii ani: alcoolul.

Putin le cere rușilor să lase băutura și să meargă la ski

Într-un discurs de mai bine de două ore, Vladimir Putin i-a îndemnat pe ruși să ducă o viață mai activă.

„Mai mulți oameni trebuie să facă activități sportive, vor fi alocate fonduri pentru îmbunătățirea infrastructurii sportive. Lăsați băutura, apucați-vă de schi!”, a îndemnat el.

Liderul de la Kremlin a promis că autoritățile ruse au „planuri” pentru a îmbunătăți speranța de viață în Rusia pentru a se asigura că viitoarea generație este puternică și robustă”.

Natalitatea, grija lui Putin

În cadrul amplului discurs pe care l-a susținut miercuri pentru poporul rus el a mai spus că „religia și valorile noastre morale sunt cele care sunt în prim plan aici”.

„Familiile mari trebuie să devină norma. În următorii șase ani, trebuie să atingem o rată sustenabilă a natalității. Propunem măsuri care să sprijine familiile numeroase”, a mai declarat el, conform Hotnews.

El și-a început cuvântarea prin a afirma că „acest discurs este o privire spre viitor, există probleme care trebuie rezolvate pentru dezvoltarea țării” și că a vorbit „cu rușii din întreaga țară, inclusiv cu profesori, voluntari și soldați”.

În discursul său anual către naţiune, Putin a declarat că Rusia va face tot posibilul pentru a încheia războiul din Ucraina şi a eradica nazismul din ţara vecină. Mai mult el a amenințat NATO, după ce Emmanuel Macron, președintele Franței a spus ca va trimite trupe în Ucraina.

Elena Șerban nu s-ar vedea făcând altceva decât presă. După ce a studiat Mass Media și Publicitate la SNSPA, a mers direct către televiziune în 2003. A fost, pe rând, reporter, redactor, productor ... vezi toate articolele
Parteneri