PAPARAZZI

LIDIA BUBLE și HORAȚIU NICOLAU – e oficial! EXCLUSIV IMAGINI ȘI VIDEO PAPARAZZI

LIDIA BUBLE și HORAȚIU NICOLAU  e oficial EXCLUSIV IMAGINI ȘI VIDEO PAPARAZZI

Lidia Buble și Horațiu Nicolau, omul de afaceri și fostul patron Telesport, trăiesc o poveste de amor combinată cu o particulă de business de câteva luni bune. Povestea lor a fost scoasă pe tapet de paparazzi mediaflux.ro, în decembrie 2021, și de atunci toată lumea a stat cu ochii pe ei.

Pentru artista care a trăit ani buni la brațul, personal și profesional, al lui Răzvan Simion, această nouă iubire pe care o trăiește cu afaceristul mai în vârstă decât ea cu mai mult de 30 de ani, se pare că este un amor care o împlinește pe toate planurile. Șatena s-a transformat într-o doamnă, parcă, s-a vopsit și alege doar branduri clasice, Dior, Max Mara, așa cum se vede în noua serie de imagini tip paparazzi, obținute în EXCLUSIVITATE, de fotoreporterii mediaflux.ro.

LIDIA BUBLE și HORAȚIU NICOLAU – e oficial! EXCLUSIV IMAGINI ȘI VIDEO PAPARAZZI

În urmă cu doar câteva zile, paparazzi i-au fotografiat pe cei doi în timp ce au luat prânzul împreună în oraș, în unul din cele mai scumpe restaurante, așa cum ne-au obișnuit. În imagini o descoperim pe Lidia Buble ușor supărată, în primă fază, în timp ce-i explică vehement jumătății ei o situație care pare să o scoată din zona de confort. Probabil că maturitatea bărbatului și experiența acumulată de-a lungul timpului îl ajută să-i ofere domniței lui argumentele de care avea nevoie pentru a se liniști, pentru că în doar câteva minute aceasta se liniștește, își șterge parcă cu buretele îngrijorarea de pe chip și o înlocuiește cu vibe-ul bun și zâmbetul ei inconfundabil.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Lidia Buble în super fițe cu geantă Dior personalizată. Toate detaliile! FOTO

Cei doi petrec destul timp împreună, sunt relaxați și echilibrați în relația lor, semn că au trecut demult de perioada aceea de început în care fiecare dintre parteneri își dorește să epateze în vreun fel. După prânzul liniștit Buble și Nicolau părăsesc restaurantul de fițe, din Floreasca, pe care îl frecventează, și își văd fiecare de treabă, fiind doi oameni ocupați, nu-i așa?


Sunt însă văzuți, la scurt timp, că se „pierd” împreună în garajul imobilului pe care se pare că l-au organizat ca pe un cuibușor de nebunii în care se desfășoară casnic povestea lor de amor.

Casnică este și imaginea cu mascota familiei, cățelușul Bubbly pe care Lidia Buble îl poartă cu ea peste tot, cel mai probabil și în locația comună pe care o are cu afaceristul, despre care nu știm cât de mult apreciază patrupezii, însă cu siguranță pe acesta îl tolerează de dragul femeii frumoase de lângă el.

Și, pentru că „fiul” familiei are nevoie de un regim special, observăm în continuare cum „mămica” lui nu ține cont nici de vremuri și nici de vreme și își scoate „minunea” la plimbare, fără să țină cont că imaginea ei de divă este grav afectată. Cu părul vâlvoi și cu vântul puternic în față, cu celebrul palton Max Mara de 2.000 de euro care să-i țină cald, iubita lui Horațiu Nicolau își lasă iubitul la domiciliu și își urmează cățelul la siesta de care se bucură orice patruped care se respectă.

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele
Parteneri
Cine sunt românii ale căror pensii vor crește și cu 90%, de la 1 septembrie. Baciu: „Majorările vor fi spectaculoase”
Cine sunt românii ale căror pensii vor crește și cu 90%, de la 1 septembrie....
Construcția fenomen din România pe care Ceaușescu a făcut-o cu gândul la invazia rușilor. Spionajul american a fost în alertă tot timpul
Construcția fenomen din România pe care Ceaușescu a făcut-o cu gândul la invazia rușilor. Spionajul...
Ce a provocat
Ce a provocat "cea mai mare pană IT din istorie" şi cât va dura repararea...
Cât de ieftine sunt, de fapt, casele în Spania. Mulți români și-au cumpărat deja locuințe cu piscină și etaj. Dai și de două ori mai puțin decât pe apartamentele din Militari, Veteranilor sau Berceni
Cât de ieftine sunt, de fapt, casele în Spania. Mulți români și-au cumpărat deja locuințe...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Sfatul zilei pentru duminică, 21 iulie 2024. Lei, lăsați-vă duși de val
Sfatul zilei pentru duminică, 21 iulie 2024. Lei, lăsați-vă duși de val
Criză la nivel global provocată de o eroare de funcţionare a mii de sisteme Microsoft. Bănci, posturi TV, companii aeriene cad unele după altele şi au operaţiunile blocate. Cine este responsabil
Criză la nivel global provocată de o eroare de funcţionare a mii de sisteme Microsoft....
„Sunt unele luni în care nu îmi permit să am o relaţie. Şi nu câştig puţin”
„Sunt unele luni în care nu îmi permit să am o relaţie. Şi nu câştig...
Cele mai norocoase zodii în toamna 2024. Vor avea parte de mulți bani și iubire adevărată
Cele mai norocoase zodii în toamna 2024. Vor avea parte de mulți bani și iubire...
Vladimir Putin a ordonat retragerea. Umilință pentru Rusia: A însemnat o batjocură
Vladimir Putin a ordonat retragerea. Umilință pentru Rusia: A însemnat o batjocură
Bătaie între Harry și William. Până unde s-a ajuns
Bătaie între Harry și William. Până unde s-a ajuns
Avertismentul comandantului suprem al forţelor NATO din Europa: Chiar şi după războiul din Ucraina, Europa şi SUA vor avea probleme cu Rusia
Avertismentul comandantului suprem al forţelor NATO din Europa: Chiar şi după războiul din Ucraina, Europa...
Alexandru Rafila a dat lovitura. Averea ministrului Sănătăţii a explodat după ce companiile unde avea sute de mii de lei investiţi au făcut spectacol pe bursă
Alexandru Rafila a dat lovitura. Averea ministrului Sănătăţii a explodat după ce companiile unde avea...
ANAF scoate tunurile grele şi face controalele masive, după ce luna trecută a realizat aproape 6.000 de verificări. Cine sunt cei vizaţi de aceste controale?
ANAF scoate tunurile grele şi face controalele masive, după ce luna trecută a realizat aproape...
Cum scapi de cel mai urât miros. Soluția este ieftină și o ai în bucătărie
Cum scapi de cel mai urât miros. Soluția este ieftină și o ai în bucătărie
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Ce a apărut pe contul de Instagram al Elenei, la câteva zile după nunta cu Ianis Hagi. Fanii au reacționat imediat. ”Atât de puri”
Ce a apărut pe contul de Instagram al Elenei, la câteva zile după nunta cu...