LIDIA BUBLE și HORAȚIU NICOLAU – e oficial! EXCLUSIV IMAGINI ȘI VIDEO PAPARAZZI

spot_img

Lidia Buble și Horațiu Nicolau, omul de afaceri și fostul patron Telesport, trăiesc o poveste de amor combinată cu o particulă de business de câteva luni bune. Povestea lor a fost scoasă pe tapet de paparazzi mediaflux.ro, în decembrie 2021, și de atunci toată lumea a stat cu ochii pe ei.

Pentru artista care a trăit ani buni la brațul, personal și profesional, al lui Răzvan Simion, această nouă iubire pe care o trăiește cu afaceristul mai în vârstă decât ea cu mai mult de 30 de ani, se pare că este un amor care o împlinește pe toate planurile. Șatena s-a transformat într-o doamnă, parcă, s-a vopsit și alege doar branduri clasice, Dior, Max Mara, așa cum se vede în noua serie de imagini tip paparazzi, obținute în EXCLUSIVITATE, de fotoreporterii mediaflux.ro.

LIDIA BUBLE și HORAȚIU NICOLAU – e oficial! EXCLUSIV IMAGINI ȘI VIDEO PAPARAZZI

În urmă cu doar câteva zile, paparazzi i-au fotografiat pe cei doi în timp ce au luat prânzul împreună în oraș, în unul din cele mai scumpe restaurante, așa cum ne-au obișnuit. În imagini o descoperim pe Lidia Buble ușor supărată, în primă fază, în timp ce-i explică vehement jumătății ei o situație care pare să o scoată din zona de confort. Probabil că maturitatea bărbatului și experiența acumulată de-a lungul timpului îl ajută să-i ofere domniței lui argumentele de care avea nevoie pentru a se liniști, pentru că în doar câteva minute aceasta se liniștește, își șterge parcă cu buretele îngrijorarea de pe chip și o înlocuiește cu vibe-ul bun și zâmbetul ei inconfundabil.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Lidia Buble în super fițe cu geantă Dior personalizată. Toate detaliile! FOTO

Cei doi petrec destul timp împreună, sunt relaxați și echilibrați în relația lor, semn că au trecut demult de perioada aceea de început în care fiecare dintre parteneri își dorește să epateze în vreun fel. După prânzul liniștit Buble și Nicolau părăsesc restaurantul de fițe, din Floreasca, pe care îl frecventează, și își văd fiecare de treabă, fiind doi oameni ocupați, nu-i așa?


Sunt însă văzuți, la scurt timp, că se „pierd” împreună în garajul imobilului pe care se pare că l-au organizat ca pe un cuibușor de nebunii în care se desfășoară casnic povestea lor de amor.

Casnică este și imaginea cu mascota familiei, cățelușul Bubbly pe care Lidia Buble îl poartă cu ea peste tot, cel mai probabil și în locația comună pe care o are cu afaceristul, despre care nu știm cât de mult apreciază patrupezii, însă cu siguranță pe acesta îl tolerează de dragul femeii frumoase de lângă el.

Și, pentru că „fiul” familiei are nevoie de un regim special, observăm în continuare cum „mămica” lui nu ține cont nici de vremuri și nici de vreme și își scoate „minunea” la plimbare, fără să țină cont că imaginea ei de divă este grav afectată. Cu părul vâlvoi și cu vântul puternic în față, cu celebrul palton Max Mara de 2.000 de euro care să-i țină cald, iubita lui Horațiu Nicolau își lasă iubitul la domiciliu și își urmează cățelul la siesta de care se bucură orice patruped care se respectă.


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.