PAPARAZZI

Lucian Viziru, între serialul „Clanul” și piesele noi „Gaz pe foc”, are timp și de o repriză de shopping cu soția | VIDEO PAPARAZZI

Lucian Viziru între serialul Clanul și piesele noi Gaz pe foc are timp și de o repriză de shopping cu soția | VIDEO PAPARAZZI

Lucian Viziru este un personaj extrem de ocupat. În ciuda faptului că a stat multă vreme departe de România, într-o încercare de a se stabili în Germania, Lucian Viziru a rămas în atenția și interesul profesioniștilor din TV și de îndată ce a revenit pe plaiurile natale, artistul a fost asaltat cu propuneri. Pe de o parte, a anunțat reîntregirea trupei „Gaz pe Foc” și alături de colegii lui au lansat deja o melodie, „Încă te caut”, pe care o cântă în concerte.

Pe de alta, alături de Andra Gogan a lansat un proiect în ton cu perioada sărbătorilor, melodie care se numește „Seara de Ajun”.

„Ne-am propus ca melodiile pe care le lansăm să fie apreciate de public, indiferent de vârstă, iar Andra Gogan este una dintre cele mai cunoscute şi apreciate voci în rândul generaţiei actuale.”, povestea artistul în urmă cu doar câteva zile.

Mai presus de toate, însă, marea veste care vine din partea artistului este revenirea lui pe platourile de filmare, unde va apărea în ultimul episod al serialului „Clanul”, difuzat de Pro TV. După 13 ani de la rolul principal pe care l-a interpretat în telenovela „Regina”, Viziru revine la cadru, și se declară extrem de fericit pentru ce i se întâmplă în plan profesional.

„Da, mă veţi vedea în ultimul episod din serialul «Clanul», dar mai multe nu vă pot spune acum. Vom vedea pe parcurs ce se va întâmpla”

Bine îi merge și din punct de vedere personal, se bucură în tihnă alături de familia lui de tot timpul liber pe care îl are. Nu mai departe de zilele trecute, Lucian Viziru a fost fotografiat de paparazzi Mediaflux.ro în timp ce participa la o ședință de shopping alături de soția lui, într-unul dintre mall-urile bucureștene. Este adevărat că doamna Viziru părea ceva mai încântată de situația în care se aflau, însă jumătatea domniei sale îi ținea piept cu brio, iar atunci când obosește, alege să se retragă într-un colț și să-și continue conversațiile pe telefonul mobil.

După ce toate cumpărăturile au fost duse la bun sfârșit, cei doi soți se reunesc și pornesc cu zâmbetul pe buze către, cel mai probabil, locul în care se simt cel mai bine. Acasă.