PAPARAZZI

Luminița Becali se întreține cu șoferul și piețarul în timp ce alege cei mai dulci struguri de pe tarabă | VIDEO PAPARAZZI

Luminița Becali se întreține cu șoferul și piețarul în timp ce alege cei mai dulci struguri de pe tarabă | VIDEO PAPARAZZI

Luminița Becali, soția Latifundiarului finanțator la FCSB, este o prezență discretă, ne-am obișnuit deja, în peisajul media autohton, însă de fiecare dată când își face apariția, atrage obiectivul aparatului de fotografiat. Zilele acestea, paparazzi Mediaflux.ro au găsit-o la tarabă, pe partea clientului, desigur, însoțită de șoferul personal și decisă, se vede treabă, să-și alimenteze cămara cu toate „prospăturile” posibile.

În timp ce jumătatea Gigi Becali tună și fulgeră pe la știrile sportive împotriva celor care-l pun la zid de Mihai Pintilii, noua „problemă” majoră a fotbalului din România, se pare, doamna Becali se întreține, râde și glumește, cu domnul său angajat să o conducă oriunde are nevoie, dar și cu domnul piețar pe care se pare că-l cunoaște, clar aceasta nu este singura dată când a cumpărat de la el.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Tot mai mulți români cumpără case în Ungaria. Prețurile sunt mai mici decât în țară, iar infrastructura impecabilă

Cu poșeta de mii de euro pe braț și cardul în mână, doamna Becali traversează cu privirea produsele expuse și începe să aleagă, dar nu înainte să guste din strugurii apetisanți care, deși nespălați, se pare că au cucerit-o pe loc pe soția milionarului din Piperă.

În altă ordine de idei, cunoscându-l pe bărbatul alături de care trăiește „marital” de mai bine de 25 de ani, cu siguranță nu o dată s-a întâmplat să servească struguri nespălat și brânză proaspăt presată, însă așa s-a construit imperiul, corect?

Revenind, însă, la cumpărături, în afară de struguri, Luminița Becali a mai cumpărat sănătosul ananas, coloratele roșii, crocantele mere, după care s-a urcat în scumpu-i bolid și s-a întors acasă acolo unde, nu-i așa, se simte cel mai bine.

Gigi Becali și soția sa, Luminița, verișori de gradul 3

Gigi Becali și soția sa, Luminița, se cunosc încă din copilăriei, iar din anul 1984 formează un cuplu. La acea vreme, Luminița avea doar 14 ani, iar Gigi Becali 26. 10 ani mai târziu, în 1994, Gigi Becali și Luminița și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Însă, puține persoane au știut că sunt verișori de gradul 3. Cu toate acestea, căsătoria dintre ei a fost conformă regulilor bisericești, deoarece gradul de rudenie dintre ei doi este unul foarte îndepărtat.

Într-un interviu mai vechi acordat de finanțatorul FCSB, acesta a vorbit despre începuturile relației sale cu Luminița și a recunoscut și gradul de rudenie dintre ei:

„O știu de când avea 14 ani, pentru că bunicii noştri trăiau în aceeaşi casă. Suntem veri de gradul III, ea e cu 12 ani mai tânără decât mine. La mine romantismul e în inimă, nu în verb. Nu-s poet, dar sunt un soţ şi un tată bun. Îi spun soţiei că o iubesc, dar nu des. Bărbatul este Dumnezeul femeii. Femeia este biserica. Am o soţie pe care o iubesc foarte mult şi Dumnezeu mi-e martor”, spunea Gigi Becali despre soția sa, potrivit evz.ro.

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele