LIFESTYLE

Lună Nouă în Vărsător pe 21 ianuarie: Horoscop și cum impactează acest fenomen astral fiecare zodie în parte

Lună Nouă în Vărsător pe 21 ianuarie Horoscop și cum impactează acest fenomen astral fiecare zodie în parte

Pe 21 ianuarie se formează un fenomen de Lună Nouă în Vărsător în context astral, iar conform celor explicate la horoscop, fiecare zodie în parte va fi impactată sub o formă sau alta. Astrologii explică faptul că cel mai mare „deranj” se va simți în zona profesională, însă și aspectul personal va fi de luat în seamă, pentru că și acolo sunt câteva emoții de stins.

Luna Nouă din Vărsător se întâmplă pe 21 ianuarie, ora 22:53 P.M, ora României.

Cum impactează acest fenomen astral fiecare zodie în parte?

Berbec
Luna Nouă din Vărsător din weekend pune bazele unor noi planuri de viitor, aspirații și chiar prietenii. În timp ce unele se pot încheia, altele vor căpăta amploare.

Taur
Taurii faca curățenie atât în zona profesională, cât și în zona personală, rearanjează treburile pentru a pune bazele unui an perfect.

Gemeni
Gemenii aleg să se perfecționeze, vor să exceleze în domeniul lor de activitate. În acest sens, chiar, umblă puțin la principiile de viață pe care le-au avut până acum, dar și la sistemul de valori.

Rac
Racii fac ordine în acte, moșteniri, vânzări. Pentru ei aspectele financiare sunt musai de organizat zilele acestea.

Leu
Leii sunt în centrul atenției, indiferent de naturale relațiilor pe care le desfășoară, fie ele de natură profesională sau personală. Succesul le este garantat, așa că înfloresc pe zi ce trece.

Fecioară
Fecioarele și-au cam organizat lucrurile în zona profesională, așa că ar fi indicat să se apuce să verifice puțin cum stau din punctul de vedere al sănătății.

Balanță
La Balanțe totul este despre iubire și amor, sunt creative și reușesc să fie extrem de bine implicate în relațiile cu ce mici și cu părinții.

Scorpion
Scorpionii se apucă de construcții, renovări, reamenajări. Acești nativi simt să-și pună la punct căminul.

Săgetător
Săgetătorii fac cursuri, se perfecționează, se preocupă de dezvoltarea lor, de felul în care comunică și de cum gândesc.

Capricorn
Capricornii vor să-și mărească veniturile și să-și îmbunătățească situația financiară.

Vărsător
Vărsătorii se ocupă de rebranding personal. Au un chef nebun să se pună la punct, să-și schimbe stilul de viață și imaginea.

Pești
Peștii se izolează, iar gândul la trecut, meditația și introspecția devin prioritare pentru ei în viitor.