PAPARAZZI

Marian Ionescu, singur la shopping, singur în dormitor. Soția Octavia Geamănu spune adevărul despre căsnicia lor | FOTOGRAFII PAPARAZZI

Marian Ionescu singur la shopping singur în dormitor. Soția Octavia Geamănu spune adevărul despre căsnicia lor | FOTOGRAFII PAPARAZZI

Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5, este un bărbat independent care-și poate purta singur de grijă, și a demonstrat acest lucru în urmă cu foarte puțin timp, iar paparazzi Mediaflux.ro au fost pe poziție și au imortalizat momentul. Pe de altă parte, dacă tot povestim despre confirmări și demonstrații, ne putem „lipi” și de declarația soției, Octavian Geamănu, care confirmă că în familia lor spațiul personal este foarte important.

Marian Ionescu, sigur și interesant îmbrăcat, cumpără pastă de dinți și mâncare vietnameză

Artistul a fost fotografiat de fotoreporteri în timp ce-și organiza lista de cumpărături, dar și meniul zilei. Între un tub de pastă de dinți achiziționat de la supermarket și o porție generoasă de mâncare vietnameză, Marian Ionescu a trecut și pe la bancomat de unde, după cum se vede din fotografii, a scos cash considerabil.

Apariția artistului ridică două situații punctuale. Pe de o parte, îl găsim singur, ușor întristat și îngândurat, parcă, și pe de altă parte, extrem de neglijent din punct de vedere vestimentar, artistul alege să combine… „artistic” o pereche de bocanci lipsiți de personalitate, cu o pereche de pantaloni de trening de casă și cu o geacă de motociclist feroce. Uuuu… avem de-a face cu o combinație, indeed!

Dacă la capitolul look n-avem întrebări a ne pune, creativitatea artistului (cântăreț și pictor, în cazul de față) n-are sens a fi comentată sau, mai rău judecată, putem să observăm, însă, singurătatea. Acum, sigur dacă ne amintim de faptul că acum foarte puțin timp, soția Octavia Geamănu amintea într-un interviu pentru Ok!Magazine de faptul că în familia lor spațiul personal este extrem de important, motiv pentru care fiecare dintre ei se bucură de propriul dormitor, putem concluziona și că această ședință de cumpătăruri de unul singur este, de asemenea, o etapă a acestui detox relațional pe care obișnuiesc cei doi să-l facă.

„Noi, ai casei, avem fiecare spațiul nostru. Marian are dormitorul lui, iar acesta este dormitorul meu, cu baia mea… spațiul meu personal. La etaj, este atelierul de pictură al lui Marian și dormitorul lui Andrei. Andrei mi-a zis că, atunci când o să crească, spațiul acela va fi doar pentru el și musafirii lui.”, a spus Octavia Geamănu pentru OK Magazine.