PAPARAZZI

Monica Tatoiu stă ca pe ghimpi, în timp ce domnul Tatoiu încearcă să completeze necesarul „electrocasnic” din casă | VIDEO MEDIAFLUX

Monica Tatoiu stă ca pe ghimpi în timp ce domnul Tatoiu încearcă să completeze necesarul electrocasnic din casă | VIDEO MEDIAFLUX

Monica Tatoiu, însoțită de al ei domn Tatoiu, a fost fotografiată zilele trecute de paparazzi Mediaflux.ro fix în momentul în care își făceau cumpărăturile de rigoare de la centrul comercial din zona de nord a Capitalei.

Colorată așa cum o știm, și la vorbă și la port, profa’ de matematică, fost director de companie, nu avea cum să nu-și completeze ținuta verde cu pălărie în aceeași culoare, semn că primăvara poate să vină oricând peste noi. Pe lângă faptul că este aranjată și perfect asortată din punct de vedere vestimentar, dacă privim materialele realitate de fotoreporteri, vom redescoperi una dintre acele caracteristici ale doamnei Tatoiu care i-a devenit, cumva, carte de vizită și, vorbim aici, despre lipsa răbdării.

Doamna Tatoiu n-are răbdare și pace.

Monica Tatoiu stă ca pe ghimpi | VIDEO MEDIAFLUX

În timp ce jumătatea de peste 30 de ani a fostei femei de afaceri se străduiește să care cu atenție toate cele cumpărate ca să nu cumva să declașeze vulcanul blond, doamna lui parcă n-are stare mai ceva ca un copilandru ajuns în primele zile la grădi.

Epopeea culminează, însă, cu momentul în care domnul Tatoiu intră într-un magazin cu electrocasnice de unde încearcă să-și ia informații despre un device pe care și-ar dori, cel mai probabil, să-l achiziționeze.

În tot acest timp, soția domniei sale face 13, 14 la ușa magazinului, își verifică manichiura, urmărește în stânga și în dreapta cine mai trece pe galeria comercială, mai dă două, trei ocheade către domnul ei, doar, doar s-o îndura să lase discuțiile și să o pornească între casa. Norocul domnului se instalează în momentul în care profa’ de mate primește un telefon care o ține câteva minute bune ocupată, ceea ce-i dă dumnealui timp să termine conversația, să i se alăture, să înșface bagajele și să o pornească spre mașină ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.