„Nevasta lui Salam”, Roxana Dobre, a fermecat cu apariția ei în costum de baie toată suflarea adunată la o piscină de fițe din București | FOTO PAPARAZZI

spot_img

„Nevasta lui Salam”, Roxana Dobre, brunetă focoasă care, trebuie să recunoaștem, are tot ce-i trebuie ca să-l țină „aproape” pe Regele Manelelor, s-a „lăsat” la vedere zilele trecute, la una dintre cele mai apreciate baze sportive cu piscină din Capitală.

Mama a trei dintre moștenitorii imperiului construit de cel căruia la începutul carierei i se spunea Florin Fermecătorul, Roxana și-a adunat echipă, s-a urcat în super bolidul de sute de mii de euro pe care bărbatul vieții ei i l-a făcut cadou din mărinimia lui și și-a programat GPS-ul să o ducă direct la relaxare.

Paparazzi mediaflux.ro au reperat „situația” fix la intrarea în Baza Dinu Pescariu acolo unde se întâmplă să ajungă frecvent lumea bună a Bucureștiului. La prima vedere, atunci când a coboară din mașină, Roxana Dobre dă pe spate audiența cu ținuta care lejer aduna, la o primă strigare asemenea nunților la care participă jumătatea-i artistică, câteva mii de euro bune. Îți spunem doar atât: geantă Dior (3.000 euro), șal Dior (aproximativ 1.000 euro), șlapi Hermes (aproximativ 700 dolari), cam acestea au fost accesoriile pe care le-a purtat domnița la o simplă ieșire la piscină alături de copii și doamnele care o ajută să nu se streseze foarte tare.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: EXCLUSIV PAPARAZZI | Florin Salam și Roxana Dobre se căsătoresc mâine! Imagini aparte cu ultimele pregătiri înainte de nuntă

„Nevasta lui Salam”, Roxana Dobre, a fermecat cu apariția ei în costum de baie toată suflarea adunată la o piscină de fițe din București | FOTO PAPARAZZI

Sigur, pe lângă acestea nu putem să trecem cu vederea inelul de logodnă pe care-l poartă doamna Stoian pe mână, lângă verighetă, un exemplar cu smarald și zeci de diamante micuțe care-l înconjoară.

După ce a făcut check-in-ul și a explicat exact angajaților de la piscină care-i sunt doleanțele exprese vizavi de locul în care-și dorește să se „expună” la ultraviolete, „Nevasta lui Salam” a început să dea la o parte miile de euro și să lase la vedere miile de motive pentru care Florin Salam spune despre ea că este „șefa țării”. Deși i-a purtat în pântece pe 3 dintre copiii Regelui Manelelor, doamna Stoian care de curând a împlinit 35 de ani, n-are motive de îngrijorare la capitolul siluetă. Sigur, să nu-ți imaginezi că vorbim despre o tipologie de femeie cu pătrățele, nu, nici gând, vorbim despre o femeie pe care, așa cum e treaba la români, „are ce să pună mâna bărbatul”. În plus, amintim că în trecut bruneta a pozat de trei ori pentru o revistă celebră de bărbați, așa că ceva ceva tot o fi rămas pe acolo.

În fine… Revenind la povestea noastră… După ce s-a lepădat de miile de euro pe care le purta și a rămas într-un costum de baie Balmain care, la rândul lui, „atinge” vreo 500 de euro (depinde de unde-l iei), Roxana Dobre a decis că a venit vremea să aibă grijă de ea și s-a preparat temeinic, preț de câteva minute bune, cu cremă solară, după care s-a lăsat pradă razelor solare, liniștită fiind că cei trei moștenitori „Salam” sunt atent supravegheați de doamnele care o însoțeau.

Roxana Dobre și Florin Salam, nuntă de sute de mii de euro, după 8 ani de relație

În ciuda faptului că nu i-a fost ușor să se lupte cu „fantomele” care i-au acaparat, la un moment dat ,viața lui Florin Salam, problemele cu drogurile fiind, de departe, cel mai răsunător scandal în ceea ce-l privește pe cântărețul de manele, Roxana Dobre a strâns din dinți, a mai făcut un copil și iată, astăzi, este și soția legitimă a „Fermecătorului”. Contrar așteptărilor, bruneta nu a făcut vreo secundă presiuni ca să se întâmple super evenimentul ce s-a desfășurat la începutul lunii iunie și care a ținut primele pagini ale ziarelor și primele minute ale emisiunilor mondene din România.

Specialiștii în astfel de situații matrimoniale susțineau atunci că nunta lui Florin Salam și a Roxanei Dobre a fost, de departe, una dintre cele mai elegante evenimente de gen organizate la noi în țară în ultima vreme. Se pare că nunta organizată la malul mării l-a costat pe celebrul manelist nu mai puțin de 350.000 de euro.


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.