NEWS

Părinții șoferului drogat de la 2 Mai, audiați la sediul DIICOT ! UPDATE: Tatăl lui Vlad Pascu, scene incredibile cu jurnaliștii. Tânărul a fost dus în arest | FOTO& VIDEO

Părinții șoferului drogat de la 2 Mai audiați la sediul DIICOT  UPDATE Tatăl lui Vlad Pascu scene incredibile cu jurnaliștii. Tânărul a fost dus în arest  | FOTO VIDEO
Sursa foto: Inquam
14 sept. 2023 | 11:41

Părinții lui Vlad Pascu dau declarații la sediul DIICOT din București în dosarul fiului lor. Mai mult, mama lui Vlad Pascu este și ea suspectă pentru infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei.

UPDATE ora 19:55 Mama lui Vlad Pascu a fost reținută 24 de ore, cu propunere de arestare preventivă, pentru împiedicarea înfăptuirii justiției. Ea ar fi încercat să șantajeze martorii din dosar.

UPDATE ora 19.00 S-au încheiat audierile lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri. Acesta a fost dus cu o mașină a poliției în arest VIDEO

 

 

UPDATE ora 16:30 : Tatăl lui Vlad Pascu a ieșit de la audieri din sediul DIICOT și a oferit imagini incredibile. A rupt-o la fugă spre scuterul cu care venise, a demarat în trombă, neținând cont că în fața sa erau mai mulți jurnaliști, și a făcut apoi slalom printre mașinile din trafic pentru a scăpa de obiectivele foto și video care erau îndreptate spre el.

 

De la audierile din sediul DIICOT București încep să iasă, pe rând, tineri care sunt martori în acest dosar.

Știrea inițială:

Conform unor informații oferite de ObservatorNews.ro, mama şoferului drogat Vlad Pascu ar fi încercat să şantajeze martori din dosarul 2 Mai. Ea a fost adusă joi de poliţişti cu mandat la sediul DIICOT din Capitală pentru a fi audiată în dosarul fiului ei.

Potrivit unor surse judiciare, femeia este suspectată pentru infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei, după ce ar fi încercat să influenţeze şi să şantajeze martori în dosarul în care este cercetat fiul ei.

Părinții lui Vlad Pascu la sediul DIICOT
Sursa foto: Inquam
Sursa foto: Inquam

De asemenea, la DIICOT a venit pentru audieri şi tatăl lui Vlad Pascu.

Sursa foto: Inquam
Părinții lui Vlad Pascu la sediul DIICOT
Sursa foto: observatornews.ro / gandul.ro

 

Sursa foto: Inquam

Vlad Pascu a fost adus, astăzi, de poliţişti, în cătuşe, de la Constanţa la DIICOT Bucureşti pentru a fi audiat.

„Nu pot da timpul înapoi. Îmi pare rău!”, a fost prima declaraţie făcută de Vlad Pascu.

 

La sediul DIICOT a fost adus și unul dintre amicii lui Vlad Pascu.

Sursa foto: Inquam

Joi dimineaţă, procurorii DIICOT şi ofiţeri de la Antidrog au declanşat o vastă operaţiune în Capitală cu numele de cod „Hidra”, care îi vizează pe cei din anturajul lui Vlad Pascu, consumatori şi traficanţi de droguri. Printre aceştia se află şi prieteni ai lui Vlad Pascu, care erau cu acesta pe litoral în perioada producerii accidentului în localitatea 2 Mai.

Procurorii DIICOT arată că este vorba de tineri din familii cu importante posibilităţi materiale, care şi-au desfăşurat activitatea în Bucureşti, precum şi în staţiunile de pe litoralul Mării Negre, în timpul sezonului estival.

Conform anchetatorilor, cei în cauză ar fi specializaţi în distribuirea de canabis, comprimate ecstasy, MDMA, cocaină, dar şi alte droguri sintetice, în diverse locaţii, restaurante şi cluburi de lux, majoritatea clienţilor drogurilor comercializate de către ei fiind consumatori constanţi, persoane cu un potenţial financiar ridicat.

Persoanele ar fi furnizat diverse droguri de risc şi mare risc la petreceri private desfăşurate în diverse locaţii private din Bucureşti, la care, de asemenea, au participat persoane cu potenţial financiar ridicat.

Vlad Pascu, șoferul în vârstă de 19 ani care a omorât doi tineri în accidentul de la 2 Mai, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în luna august.

Șoferul drogat de la 2 Mai a lovit cu asemenea forță că pe băiat l-a sfârtecat, iar pe fată a mutilat-o. Fotografiile absolut șocante de la locul accidentului au ajuns și în posesia redacției MediaFlux. Imaginile sunt cumplite și am decis să le bluram și le facem publice pentru a reaminti, într-un mod poate violent, care sunt rezultatele acestui flagel al drogurilor, al iresponabilității autorităților, al inconștienței părinților.