EXCLUSIV

Pavel Bartoș: „În copilărie, șantierele erau locurile noastre de joacă!” | VIDEO EXCLUSIV

Pavel Bartoș În copilărie șantierele erau locurile noastre de joacă | VIDEO EXCLUSIV
SURSĂ FOTO: MEDIAFLUX.RO

Pavel Bartoș, prezentatorul show-ului „Românii au talent”, de la Pro TV, își amintește cu drag de copilărie, așa cum a fost ea, cu lipsuri, cu cheia de gât, cu neajunsuri.

A fost copilărie „ca pe vremea noastră”, așa cum ne-a declarat, în exclusivitate, Pavel Bartoș, aseară, la petrecerea aniversară Gașca Zurli.

Și, pentru că l-am găsit la o petrecere cu și pentru cei mici, nu am putut rata ocazia să nu povestim puțin despre copilăria lui, despre cum este ca și părinte, dar și despre povestea care-i place cel mai mult adultului Pavel Bartoș.

Pavel Bartoș, despre o copilărie grea, dar incredibil de frumoasă

Cu răbdare, vedeta Pro TV ne-a răspuns la fiecare întrebare, iar la final ne-a oferit un răspuns care ne-a produs instantaneu „piele de găină”.

Pavel Bartoș este un părinte dedicat, un părinte care a înțeles că cel mai important lucru pe care îl poți învăța pe cel mic al tău este respectul, respectul pentru oameni, viață, alegeri, situații. Nimic nu ți se cuvine gratis și să nu-i faci altuia ce ție nu ți-ar plăcea să-ți fie făcut, sunt legi ale bunei existențe pe care și le-a asumat și le dă mai departe fetelor lui.

Deseori, actorul își amintește de copilăria lui, întreruptă poate prea devreme, la 16 ani, atunci când viața nu l-a menajat, și a rămas orfan de tată. Din acel moment, a preluat rolul de cap al familiei, iar șantierul care l-a început i-a fost loc de joacă, i-a devenit loc de muncă.

Rămas doar cu mama și cu trei frați mai mici, Pavel Bartoș, proaspăt elev la liceu în vremea aceea, după ore avea joburi part-time care-l ajutau să-și susțină financiar familia, în măsura în care putea. A fost pe rând salahor, vânzător sau ospătar și, deși nu i-a plăcut în mod special un anumit tip de job, a știut că până să ajungă acolo unde își dorește, trebuie să tragă… și a tras.

„A trebuit să devin, cumva, bărbatul din casă. Nu neapărat capul familiei, dar a trebuit să mă responsabilizez dintr-odată. Din copil, am devenit un adult foarte responsabil. Deja de la 16 ani, a trebuit să mă gândesc să îmi găsesc un loc de muncă pentru a putea să îmi ajut familia. La liceu, încercam să îmi găsesc joburi part time, iar pe vremea aceea erau foarte puține și foarte greu de găsit.”, povestește actorul.

 

 

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele