PAPARAZZI

Pepe, „Te cunosc de Undeva” chiar și atunci când o comiți în trafic | VIDEO PAPARAZZI

Pepe Te cunosc de Undeva chiar și atunci când o comiți în trafic | VIDEO PAPARAZZI

Pepe este, de regulă, unul dintre cei mai disciplinați cunoscuți ai României. Rareori se întâmplă ca prezentatorul „Te cunosc de Undeva” să fie prins pe picior greșit, iar atunci când o comite, face mea culpa.

Zilele trecute, însă, paparazzi Mediaflux.ro, uimiți au fost să-l vadă cum, cu siguranță, din grabă, a făcut o nefăcută în trafic.

Pepe, „Te cunosc de Undeva” chiar și atunci când o comiți în trafic | VIDEO PAPARAZZI

Din imaginile obținute de fotoreporteri, îl vedem pe artist rulând pe banda din mijloc, cu semnalul stânga pornit, semn că-și dorește să se încadreze în direcția aceea. Problema este că linia continuă nu-l prea lasă, așa că, foarte rapid, găsește soluția salvatoare.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Vladimir Drăghia, fotograf de ocazie pentru soția, Alice Cavaleru | IMAGINI PAPARAZZI

Cu semnalul încă pornit spre stânga, schimbă banda pe dreapta și, la semafor, elegant le ia fața celor care au mers regulamentar, și se „ușchește” rapid în direcția necesară. Ei, acum nu o să-l „urechem” prea tare, mulți dintre șoferi se folosesc de aceste tertipuri automobilistice mai ales atunci când se grăbesc.

Graba, pe de altă parte, este cu siguranță omniprezentă în viața artistului, atât de ocupat.

Pepe este în mari focuri profesionale pentru că, pe lângă proiectele muzicale, este în pline filmări pentru emisiunea „Te cunosc de Undeva”, program pe care îl prezintă împreună cu Alina Pușcaș, la Antena 1.

„Doar din ce am văzut până acum vă spun sigur că se anunţă un sezon cu totul şi cu toul special, pontos, cu concurenţi unul şi unul, artişti îndrăgiţi puşi pe distracţie şi dornici să se arunce cu toată bucuria în jocul acesta! Să vedeţi întrecere între ei ce o să fie! Şi câte noutăţi v-am pregătit! În acest moment, pot să vă spun că doar scena şi Zarug au rămas aceiaşi! Şi, evident, eu şi Alina!”, povestea Pepe în urmă cu ceva timp.