PAPARAZZI

Raluca Turcan, fotografiată de paparazzi Mediaflux.ro altfel decât cu obligații politice pe umeri | VIDEO PAPARAZZI

Raluca Turcan fotografiată de paparazzi Mediaflux.ro altfel decât cu obligații politice pe umeri | VIDEO PAPARAZZI

Raluca Turcan, fotografiată de paparazzi Mediaflux.ro, altfel decât de obicei. Doamna politician apare rareori în situații civile în fața poporului, asta poate și pentru că activitatea pe care o are în politică îi ocupă deseori tot timpul, vorba lui Mircea Badea. În ultima vreme am ascultat-o abordând teme precum ajutoare sociale sau refuzul aderării României la spațiul Schengen.

În plus, deunăzi chiar, politicianul s-a mai lăudat cu o ispravă frumoasă realizată de județul pe care-l reprezintă din punct de vedere politic, și anume faptul că localitatea Rășinari, dn județul Sibiu, a câștigat competiția mondială „Best Tourism Villages”, lansată de Organizația Mondială a Turismului (OMT).

„Comuna Rășinari este marele câștigător al României în cadrul celei de-a doua ediții a concursului „Best Tourism Villages” și devine membru al rețelei OMT, creată pentru a facilita schimbul de informații, experiențe și de bune practici între localitățile care dețin aceeași distincție. Mă bucur pentru primarul Bucur Bogdan și pentru comunitatea frumoasă din această localitate. Este un premiu pe care Rășinariul îl merită pe deplin, este și din punctul meu de vedere unul din cele mai spectaculoase locuri din România.”, povestea politicianul pe Facebook.

Există, însă, o preocupare care o ține departe de aceste teme, o preocupare zilnică, pe care adoră să o facă tocmai ca să se rupă de tăvălugul obligațiilor care, asemenea oricărui om modern, deseori o copleșesc. Aceasta activitate îi este dedicată exclusiv animalului de companie pe care-l deține, un cățel simpatic și, din ce putem concluziona dacă privim imaginile tip paparazzi realizate de fotoreporteri Mediaflux.ro, extrem de docil.

Politicianul, iată, îmbrăcat poate mai civil ca niciodată, cu o pelerină supradimensionată care o acoperă perfect, cu o șapcă de piele în cap și cizme cu blană în picioare, își conduce prietenul patruped spre împlinirea digestivă de fiecare dimineață, folosindu-se, astfel, de acest timp, să-și pună ordine în gânduri la începutul unei, iată, noi zile suprinzătoare. De aplaudat este și eleganța patrupedului care se bucură de hăinuța roșie, asortată cu zgarda, care-i protejează blana de gerul năpraznic care s-a abătut zilele acestea peste Capitală.