NEWS

Tatăl lui Vlad Pascu, maraton printre jurnaliști la secția de poliție

Tatăl lui Vlad Pascu maraton printre jurnaliști la secția de poliție
Sursă foto: captură video

Maraton printre jurnaliști la secția de poliție. Protagonistul a fost chiar tatăl lui Vlad Pascu care a venit să semneze controlul judiciar în această dimineață. 

Mihai Pascu, maraton printre jurnaliști în costum de jogging

Tatăl lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis 2 tineri într-un accident, a venit marți la o secție de poliție din București în pantaloni scurți, alergând printre mașinile parcate pe stradă, transmite Protv.

 

Bărbatul se află sub control judiciar și s-a prezentat la secția de poliție. În timpul perchezițiilor în casa în care se organizau petrecerile cu droguri, anchetatorii au descoperit 73 de cartușe de vânătoare din categoria muniției letale pe care Mihai Pascu nu mai avea dreptul să le dețină de acum 7 ani. Așa că acesta a fost plasat sub control judiciar pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Incidente în lanț provocate de tatăl lui Vlad Pascu

De altfel, tatăl lui Vlad Pascu este un personaj cel puțin ”neconformist”. Recent, el a mai fost autorul unui incident cu jurnaliștii. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului după ce a intrat cu motocicleta în jurnaliști.

Mihai Pascu a mai fost protagonistul unei întâmplări bizare, în timpul audierilor fiului său, Vlad, când, aflându-se la sediul DIICOT, a fost fotografiat așteptând pe un hol și … râzând singur.