LIFESTYLE

Top 5 locuri de vizitat pentru luna Septembrie

Top 5 locuri de vizitat pentru luna Septembrie
www.tuktuk.ro

Există mai multe locuri de vizitat pentru luna Septembrie. Ar fi bine să ai în vedere și le notezi undeva. Neapărat să îți planifici cât mai repede o vacanță binemerită. 

Septembrie reprezintă prima lună de toamnă, cu temperaturi ideale de a face drumeții, de a vedea locuri noi și frumoase. Profită de vremea minunată și începe noi aventuri, din care să ai cât mai multe amintiri plăcute. Cu siguranță te vei întoarce în locurile propuse ori de câte ori ai ocazia.

Locuri de vizitat pentru luna Septembrie

Toscana, Italia

Toscana este recunoscută pentru peisajele sale uimitoare, rurale, dealurile pline de viță de vie etc. Să nu uităm nici de gastronomia foarte vastă, preparatele lor delicioase specifice, care vă pot bucura papilele gustative numaidecât. Luna Septembrie este perfectă pentru a degusta vinuri care mai de care mai bune și mai aromate, pentru toate gusturile.

Rodos, Grecia

Dacă vreți un loc aparte din Grecia, puteți vizita Rodos. Stațiunea nu mai este atât de aglomerată precum a fost vara care tocmai ce a trecut. Vă puteți bucura din plin de frumusețile locului și de obiective turistice. Căldură, dar fără temperaturi insuportabile, vă oferă posibilitatea și confortul de a vă plimba pe străduțe. Astfel, veți descoperi și restaurante, unde puteți mânca preparate cu gust de…Grecia. Vorbim, în primul rând, de fructe de mare, sos tzatziki și multe, multe altele.

Istanbul, Turcia

Istanbul a devenit în ultimii ani unul dintre cele mai vizitate orașe din toată lumea. În Septembrie vremea este deosebit de frumoasă. Odată ajunși aici trebuie să vizitați Marele Bazar, car este unul dintre cele mai mari, vechi și cunoscute din lume. Nu ai cum să pleci cu mâna goală, ci cu multe cumpărături. Prețurile sunt destul de decente și găsești orice ai avea nevoie.

Ibiza

Dacă vrei să te bucuri de mare, încă nu te-ai săturat, atunci este un loc ideal. Pe lângă acest aspect, avem și peisajele, care nu necesită prea multe cuvinte. Pur și simplu, te va cuceri de la prima vedere. Ulterior, te poți relaxa savurând mâncare gustoasă și băuturi răcoritoare la una dintre terase. Pregătește-ți aparatul de fotografiat pentru a surprinde tot ce este mai frumos, întrucât aglomerația cu care era învățat nu mai este. Te vei încărca cu multe energie pozitivă de care ai nevoie.

Tenerife, Spania

Temperatura în media, în luna Septembrie este 27 de grade Celsius. Apa mării este perfectă, plajele, de asemenea, nisipul fin ideal pentru a merge desculț pentru o adevărată terapie. Dacă vă place viața de noapte, sunteți norocoși. Nu vă va lipsi și puteți petrece din plin așa cum vă place.