LIFESTYLE

Top 5 semne că partenerul vrea să vă despărțiți

Top 5 semne că partenerul vrea să vă despărțiți
www.andreearaicu.ro
17 sept. 2023 | 22:05

Sunt destul de multe semne că partenerul vrea să vă despărțiți pe care trebuie să le iei în considerare. Trebuie să le cunoști foarte bine și să știi la ce să ai grijă în viitor. 

De cele mai multe ori suntem prinși în problemele cotidiene, cele de la muncă și uităm să acordăm multă atenție altor lucruri. De exemplu, semnele pe care ni le arată în mod direct sau chiar indirect partenerul nostru. Nu trebuie să faceți asta pentru că relația voastră poate să depindă de ele. Mai jos v-am pregătit o listă cu o parte din ele, cele mai importante și des întâlnite, bineînțeles.

Semne că partenerul vrea să vă despărțiți

Simți că trebuie să ai mare grijă cum te porți cu el

A devenit tot mai sensibil și trebuie să ai mare grijă când și cum te porți cu el. Într-o relație serioasă, în care doi oameni se iubesc cu adevărat și vor să clădească ceva serios, nu trebuie să existe frică. Atunci este momentul să iei anumite măsuri, fiindcă nu este tocmai în regulă ceea ce se întâmplă. La un moment dat, nu vei mai rezista și va fi mai greu pentru tine. Pune capăt acestui comportament și discută deschis cu el.

Te străduiești să îl faci să fie afectuos cu tine

Când există iubire adevărată, nu trebuie să te străduiești să faci ceva. Mai mult, să îl faci să fie afectuos. Nu este normal așa ceva. Întotdeauna, și fără excepții vorbind, bărbații sunt foarte afectuoși și atenți cu femeile pe care le iubesc sau de care sunt atrași. Ele nu trebuie să facă nimic special pentru asta. Atunci când ele se străduiesc din acest punct de vedere, înseamnă că este o reală problemă.

Te-a scos din activitățile lui

Este normal ca fiecare din relație, atât femeia, cât și bărbatul să aibă propriile activități și timpul său liber petrecut cum își dorește. Dar asta nu înseamnă că trebuie să devină o obișnuință și să nu te mai includă în majoritatea. Dacă înainte obișnuia să te invite în diverse locuri, la un eveniment, de exemplu, iar acum nu o mai face, pune-ți un semn de întrebare.

Glumește des pe tema despărțirii

Foarte multe adevăruri sunt spuse în glumă. Mare atenție la acestea! Tot ce este mult strică, așa cum este o vorbă din popor. Că tare adevărată mai este! Când o spui prea des, atunci înseamnă că nu mai iubește viață alături de tine și își imaginează și altceva, cum ar fi fără tine.

Își verifică mereu telefonul

Posibil să nu se mai simtă atât de confortabil în preajma ta și să vrea o altă „activitate”. Caută mereu o scuză de a se debarasa de tine.