SHOWBIZ

Top 6 vedete nemachiate. Cine arată cel mai bine?

Top 6 vedete nemachiate. Cine arată cel mai bine

Look-ul natural a devenit una dintre tendințele actuale în materie de fashion și make-up. Încă din perioada lockdown-ului, am observat această aplecare a vedetelor de a se posta nemachiate pe Instagram.

Feli, Lora, Alina Ceușan sau Antonia sunt doar câteva dintre exemplele de starlete de la noi care obișnuiesc, mai nou, să se desfășoare „natural”.

Antonia, imperfecțiunile femeii perfecte

Despre Antonia se spune că este frumusețea întruchipată. Femeia perfectă, cea mai frumoasă femeie din România. Iată că iubita lui Alex Velea a demitizat acest mit postând din proprie inițiativă o forografie cu ea fără pic de machiaj.

Abia vizibila cicatrice de pe față, sprâncenele nefăcute, micile imperfecțiuni ale pielii toate acestea o fac și mai frumoasă și, într-adevăr, ceva mai umană.

Andreea Marin pare că a oprit timpul

Andreea Marin se desfășoară în lumina reflectoarelor cu mult înainte să apară filtrele sau Instagramul, motiv pentru care n-am putea-o suspecta că-și aranja fotografiile, în trecut. Am văzut-o nemachiată cu ani în urmă, o vedem și astăzi. Andreea Marin nu s-a schimbat foarte mult și asta este, cu siguranță, de apreciat. „De vină” să fie dragostea și cu siguranță desele ședințe de detox la care se supune.

Feli, manifest pentru natural

S-a întâmplat în plin lockdown când Feli s-a redescoperit. Atunci, într-un moment de naturală creativitate a ales să pună pe hârtie o serie de cuvinte care, adunate, au devenit un manifest pentru natural. Alături, pe contul de Instagram, artista a ales să posteze o fotografie cu ea nemachiată.
Te întrebi cum sună manifestul?

”Ai celebrat mereu simplitatea și naturalețea si te-ai «lăudat» cu ea peste tot prin lume. Astăzi ești mult mai prezentă în viața ta, în corpul tău. Azi, îți îndrăgești întreaga ființă trup și suflet!”.

Alina Ceușan, festival de apariții fără make-up la Asia Express

Pe Alina Ceușan am avut ocazia să o vedem fără pic de machiaj în timpul competiției Asia Express, acolo unde a particat alături de prietena, Carmen Grebenișan.

Asemenea multor vedete de la noi care au pornit un manifest pentru naturalețe, Alina povestea în 2019 despre acest filter detox, care se încearcă astăzi.

„Pentru cine nu mă cunoaște, eu sunt Alina Ceușan. M-am născut pe 1 iunie 1992. Sunt blogger, vlogger, creator de conținut online și co-fondatoarea unui brand de costume de baie. Am fost pasionată de fashion dintotdeauna. Nu am avut prea multe, pentru provin dintr-o familie modestă, dar o fată poate visa. (…) Blogul meu a început de fapt ca un examen la facultate și a evoluat în mod natural în online, unde pot să-mi împărtășesc inspirația pentru tot. Eu nu vă numesc urmăritori, pentru că îmi place să vă spun comunitatea mea online, mulți sunteți cu mine de la ziua zero și apreciez asta. De când am început să am cont pe Instagram, în 2012, eu niciodată nu am postat o fotografie fără să folosec filtru, iar acesta este unul dintre motivele pentru care am ales să fac acest filter detox – să vă arăt cum arăt fără să-mi editez pozele. Motivul pentru care fac asta este că vreau să știți că în spatele oricărei fotografii pe care o vezi pe Instagram nu este doar multă muncă, ci și o mulțime de sacrificii. Uneori trebuie să muți lucrurile din jurul tău, trebuie să editezi, uneori trebuie să aștepți să fie unghiul perfect și lumina perfectă pentru poza perfectă. Instagramul nu este viața reală. În altă ordine de idei, eu cred că facem asta pentru că vrem să vă arătăm ceva frumos și care să vă inspire. (…) Am suișuri și coborâșuri, atacuri de panică și momente proaste. Am luptat și am muncit o gramadă ca să ajung aici.”, povestea blonda în dreptul unei fotografii în care apărea complet nemachiară.”.

Lora apreciată pentru naturalețea ei

Lora este una dintre artistele care are o lejeritate aparte de a apărea fără filtre atât în viața reală, cât și în cea virtuală. Acest lucru este apreciat de comunitatea ei de fani. Exemple perfecte sunt zecile de mesaje de apreciere pe care le primește ori de câte ori postează câteo fotografie naturală.

”O femeie frumoasă și fără machiaj este cu adevărat o femeie frumoasă”.

Monica Bârlădeanu împătimită a tratamentelor cosmetice și a selfie-urilor de după

La cei 42 de ani pe care îi are, vedeta nu se sfiește să se desfășoare online fără machiaj. Împătimită a tratamentelor cosmetice, bruneta obișnuiește deseori să posteze selfie-uri chiar din cabinetul esteticianului.

Comunitatea ei reacționează imediat:

„Ești frumoasă naturală și tot mai tânără, felicitări pentru curajul de a te afișa fără machiaj, Superbă!”.