SHOWBIZ

Veste tristă pentru fanii Star Trek. Un actor celebru a murit la numai 49 de ani

Veste tristă pentru fanii Star Trek. Un actor celebru a murit la numai 49 de ani
Sursa foto: IGN.com

Kenneth Mitchell, cunoscut pentru interpretarea mai multor personaje din Star Trek: Discovery, precum și pentru rolurile din Captain Marvel și Jericho, a murit la vârsta de 49 de ani. Actorul a murit sâmbătă din cauza unor complicații medicale.

Keneth Mitchell a interpretat patru personaje de-a lungul a trei sezoane din Star Trek: Discovery, produs de Paramount: Kol, Kol-Sha, Tenavik și Aurellio. De asemenea, el l-a interpretat pe tatăl tânărului Căpitan Marvel într-un flashback în Captain Marvel’s Captain Marvel și pe Deke Slayton din al Doilea Război Mondial, în serialul The Astronaut Wives Club de la ABC.

Kenneth Mirchell suferea de screloză laterală amiotrofică

Născut la Toronto, la 25 noiembrie 1974, Mitchell a debutat în industria cinematografică cu rolul lui Ralph Cox, un jucător profesionist de hochei pe gheață, în filmul Disney Miracle din 2004. Ulterior, a jucat rolul primarului devenit șerif Eric Green în serialul Jericho de pe CBS.  În cel mai recent film, l-a interpretat pe Joe în serialul The Old Man in 2022 de la FX/Hulu.

Mitchell a fost diagnosticat cu scleroză laterală amiotrofică (SLA) în 2018. Actorul a vorbit despre diagnostic într-un interviu acordat în 2020 pentru People, în care a spus că „în momentul în care ne-au spus că este (SLA), a fost ca și cum aș fi fost în propriul meu film. Așa m-am simțit, ca și cum mă uitam la acea scenă în care cineva este anunțat că are o boală terminală.A fost o neîncredere totală, un șoc”.

Kenneth Mitchell avea doar 49 de ani

În ultimele sale roluri, în The Old Man, Nancy Drew și See, Kenneth Mitchell a apărut folosind un scaun cu rotile. Mitchell și-a întâlnit soția, actrița Susan May Pratt, actriță din 10 Things I Hate About You, pe platoul de filmare al serialului Charms for the Easy Life, difuzat de Showtime în 2001.

Ei au jucat roluri de îndrăgostiți. Prima scenă pe care au filmat-o a fost sărutul personajelor lor, iar scânteile au zburat pe ecran și în viața reală. S-au căsătorit în mai 2006 și au avut doi copii, Lilah și Kallum. Familia sa a cerut ca orice donație să fie direcționată către combatearea screlozei amiotrofice, scrie Hollywoodreporter.

[email protected] Toma Enescu are o pasiune pentru presă, poezie și politică. Îi place să fie informat și este mereu la curent cu ce se întâmplă în spațiul ... vezi toate articolele