NEWS

Zarug de la ASIA EXPRESS vine dintr-o familie interesantă. Află cu ce se ocupă părinții și fratele!

Zarug de la ASIA EXPRESS vine dintr-o familie interesantă. Află cu ce se ocupă părinții și fratele

Parcursul cuplului Zarug – Lorelei s-a terminat aseară, însă rămân, fără discuție, unul dintre cele mai „colorate” cupluri care au participat la show-ul difuzat de postul de televiziune Antena 1.

Despre Zarug știm că este un absolvent de drept pasionat de fashion, însă foarte interesantă este familia lui. Puțini știu că simpaticul stilist provine dintr-o familie foarte înstărită din Botoșani. Mama, tatăl, dar și fratele creativului personaj sunt persoane, mai degrabă, orientate către pragmatism, cu preocupări care mai de care mai… serioase.

“Mama mea e un lider, o femeie care și-a croit drumul într-o lume a bărbaților și asta spune multe despre forța ei interioară și despre stilul ei ca om. She’s my rock. Dacă e să-i analizez stilul de-a lungul anilor, îmi vine în minte ideea de power dressing with a feminine twist and gorgeous shoes.

Mi-aduc aminte când a venit prima oară la școală, cred că era prin ’88 sau ’89. O chemase învățătoarea să i se plângă că sunt foarte bun la învățătură, dar incredibil de insolent și impertinent. Mie îmi păreau oricum laude astea, nu m-a deranjat deloc să vină. Dimpotrivă, aveam un motiv să mă laud cu ea în fața colegilor. Am câștigat ceva admirație de la ei după apariția pe culoarele școlii (#astaimaicata?). Maman s-a prezentat într-un deux-pièces ciclamen din tercot, că era prin primăvară, și o bluză albă pe dedesubt. În picioare avea kitten heels cu baretă la spate și vârf ascuțit, din lac, în același ciclamen ca hainele, pe care îi încălțam pe ascuns când nu era nimeni acasă și dădeam ture de prințesă prin „palat”.

Pantofii ei m-au fascinat mereu. Nu cunosc pe nimeni altcineva cu atâtea perechi. Pe vremuri făceam glume că e Imelda Marcos a Botshanilor. E multă admirație în gluma asta, dar și puțină invidie. Cred că dacă eram gagică, aș fi fost una dintre cele mai șmecher echipate „capre” din oraș, și asta numai cu ce i-aș fi furat ei din dulapuri.”, povestestea Zarug acum ceva timp.

Ana Manuela Zarug, mama designerului, este directoare la o fabrică de confecții de 28 de ani. La un moment dat, botoșeneanca a fost implicată și în politică.


Asemenea, doamnei Zarug, și domnul tată și stimatul frate activează sau au activat tot în zona aceasta a instituțiilor statului.

Bunăoară, tatăl Alexandru Zarug a fost comisar șef la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului, iar fratele mai mare, Ioan Zarug, de profesie medic veterniar, a fost până în aprilie vicepreședinte al Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), o poziție cu rang de subsecretar de stat.

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele