LIFESTYLE

Zeama de la castraveți murați. Trucuri pentru a o refolosi

Zeama de la castraveți murați. Trucuri pentru a o refolosi

Zeama de la castraveți murați este minunată. Din păcate, nu multă lume știe acest lucru. Ea poate fi refolosită în o mulțime de moduri pentru a nu fi aruncată.

Zeama de murături este un deliciu pentru majoritatea dintre noi. Mai este considerată un adevărat leac. Te poate ajuta să scapi de tot felul de dureri. Conține o gamă largă de acizi și săruri, care apar în urma procesului natural de fermentație a legumelor.

Zeama de la castraveți murați

Puteți folosi zeama de la castraveții murați pentru a puteam mura alte legume, precum ceapa, morcovi, usturoi și multe, multe altele.

De asemenea, poți marina carnea cu aceasta. Este un minunat aditiv pentru carne. Poți pune puțină zeamă de castraveți în pastele cu brânză, pentru un plus de savoare sau o poți folosi ca oțet în salate, dressinguri, dar și altele, potrivit Libertatea.

Poți pune puțin din această zeamă în aluatul de pâine. Dacă din anumite motive nu vrei să consumi zeama de castraveți, poți curăța tigăile din cupru cu ea.

Puteți acri ciorbele cu această minunată zeamă. Strropește zeamă de murături pe pește la grătar. Marinează carnea de vita cu această zeamă. Sucul de murături frăgezește carnea.

Știm că pentru mulți buruienile sunt o bătaie de cap, așa că le poți alunga din grădina ta, udându-le cu zeama de castraveți. Oțetul și sarea le vor face să moară rapid.

Nu are calorii și grăsimi. Dacă încerci să slăbești, probabil că ești atent la calorii și la sare, dar și la macro și micronutrienți.

După o sesiune de exerciții grele sau lungi, savurarea lichidului din murături poate ajuta corpul să-și revină mai repede la nivelurile normale de electroliți.

Cristiana Cernega este jurnalist și adoră ceea ce face. Ambițioasă din fire, a reușit mereu ce și-a propus. Este absolventă a Facultății de Geografie, specializarea Geografia Turismului, din cadrul ... vezi toate articolele