Ai văzut cât de frumoasă este soția lui Jorge. Privește-o cum arată în costum de baie la 50 de ani

spot_img

Jorge este căsătorit de aproape 10 ani cu Ramona Prodea o femeie spectaculoasă. Când spunem spectaculoasă ne referim în primul la frumusețe și la tonusul fantastic pe care îl are la cei 50 de ani pe care i-a împlinit de curând.

Soții, împreună cu cei trei copii pe care îi au, petrec zilele acestea concediul în Turcia, mediu numai bun în care jumătatea artistului să se exprime… fizic, iar ceea ce iese este o adevărată operă de artă.

Ai văzut cât de frumoasă este soția lui Jorge. Privește-o cum arată în costum de baie la 50 de ani

Blonda, cu picioare lungi și un trup tonifiat, nu este doar o femeie frumoasă, este și o femeie extrem de inteligentă. Ramona Prodea este manager la una dintre cel mai mari companii de IT din Româia.

„Surprinzător, lucrez în IT și conduc reprezentanța pe Europa de Est a uneia dintre cele mai mari firme producătoare de cipuri, procesoare.”, povestea frumoasa într-un interviu acordat matinalului Pro Fm.

Jorge și Ramona s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 10 ani și, surprinzător, între ei este o diferență de 10 ani, doamna fiind mai mare decât domnul cu un deceniu, lucru care, de altfel, se vede absolut deloc.

„Impedimentul este doar în mintea și în preconcepția noastră. Inițial am avut o reținere, însă viața mi-a demonstrat că am făcut cea mai bună alegere și după ani de zile conștientizezi că nici măcar nu a fost alegerea ta, ci așa a fost planul divin.”, povestea artistul.

„Este cea mai specială și cea mai spectaculoasă femeie pe care am cunoscut-o eu vreodată. Asta m-a făcut să mă îndrăgostesc de ea. Pe lângă faptul că e foarte strălucitoare în gândire, e un suflet foarte bun. Când ne-am cunoscut, nu mi-am imaginat că nu se poate enerva. Nu are niciodată nervi. Nu urlă, nu țipă, e de o calmitate de nu-ți vine să crezi. E foarte profesionistă, e foarte tare în ceea ce face, conduce 13 țări, e o forță.”, povestește Jorge, mândru de soția lui.

Cei doi s-au cunoscut la teatru. La început au lucrat împreună, însă business-ul, ușor, ușor, s-a transformat în amor, iar astăzi împart aceeași casă, aceeași masă și își cresc cei 3 copii. Jorge și Ramona au împreună un băiețel pe nume David, care are cinci ani șu fiecare mai are câte o fată din căsniciile anterioare, care se înțeleg foarte bine.

 


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.