Alexia Eram, distracție adolescentină cu fratele, Aris, după care a trecut la lucruri serioase… de adulți | FOTO

spot_img

Alexia Eram, împreună cu fratele ei, Aris, cu mama, Andreea Esca și cu o prietenă de-a acesteia au oferit echipei de paparazzi mediaflux.ro un spectacol de zile mari, zilele trecute.

Gașca… ZURLIE a ieșit „pe capitală” ca să ia pulsul atmosferei, însă totul s-a transformat, se pare, la o joacă adolescentină care i-a distrat maxim pe frații Eram.

Alexia Eram, distracție adolescentină cu fratele, Aris, după care a trecut la lucruri serioase… de adulți | FOTO

Privește-i bunăoară cât de „șturlubatici” sunt și cum, ei știu de ce oare, și-au desenat zâmbet de pe față pân’ la soare.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Alexia Eram, proaspătă „șoferiță”, preferă să folosească tot serviciul de ridesharing. Fiica Andreei Esca a picat de 2 ori la examen | EXCLUSIV PAPARAZZI

După porția de distracție în aer liber, juniorul a rămas cu vestita lui mamă, ca un proaspăt pui de om major, iar timp ce Alexia și-a văzut mai departe de viața ei de adult și s-a apucat de lucruri serioase.

Până să ajungă, însă, să le îndeplinească pe cele bune, și-a făcut antrenamentul de proaspăt șofer de București cu o încărcare serioasă a regulilor de circulație. Cu cât patos a călcat fiica Andreei Esca dubla continuă n-am cum să-ți povestesc, trebuie să vezi!

Scăpată basma curată și din această situația, Alexia Eram și-a recuperat după drum prietena, care probabil să fi fost și motivul pentru care, din grabă, a „marcat ilegalitatea rutieră” și, împreună cu aceasta, a oprit în prima benzinărie aflată în drumul lor, unde a alimentat de puțin peste 200 de lei, ajutată fiind de domul de la benzinărie pe care l-a rugat, cu al său ton graseiat, să o ajute să fenteze pana prostului.

Nu de alta, dar are planuri mari pentru zilele acestea pentru că, așa cum se întâmplă cu toată spuma României, s-a mutat și ea la UNTOLD, la Cluj.


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.