SHOWBIZ

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre divorț: Mi-a cerut să renunț la numele Reghecampf

Anamaria Prodan dezvăluiri despre divorț Mi-a cerut să renunț la numele Reghecampf

Anamaria Prodan a decis să rupă tacerea, după ce subiectul divorțului dintre ea și Laurențiu Reghecampf a ținut prima pagină a ziarelor timp de o săptămână.

Într-o perioadă plină de speculații, Anamaria Prodan a spus răspicat că nu are de gând să se mai împace cu Laurențiu Reghecampf.

Mai mult, se pare că, după ce a depus actele de divorț, fapt care a luat-o prin surprindere pe Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a ridicat și o serie de pretenții în fața femeii alături de care a fost căsătorit timp de 13 ano.

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre divorț: Mi-a cerut să renunț la numele Reghecampf

Invitată marți după-amaiză în cadrul emisiunii „La Măruță”, Anamaria Prodan a dezvăluit că una dintre pretențiile lui Laurențiu este ca ea să renunțe la numele său:

„Noi am fost familia Reghecampf-Prodan. Încă suntem căsătoriți și el este capul familiei.  Da, mi-a cerut să renunț la nume. Așa are el niște chestii. Și? Dar mă interesează? Eu m-am născut Anamaria Prodan”, a dezvăluit Anamaria Prodan.

Impresara a precizat că nu depinde în niciun mod de încă actualul său soț. Mai mult, aceasta s-a arătat dezamăgită de lipsa de implicare din ultimii ani a lui Laurențiu Reghecampf în creșterea fiului lor.

Cu toate că nu au semnat un contract prenupțial, Anamaria Reghecampf susține că nu are de împărțit nicio avere cu Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf are o amantă care este deja însărcinată

Anamaria Prodan a mai confirmat în cadrul emisiunii de la Pro TV o serie de speculații care au fost vehiculate în presa tabloidă. Se pare că într-adevăr Laurențiu Reghecampf și-a cunoscut amanta în Dubai, acolo unde antrenorul a muncit timp de câțiva ani de zile.

Cu toate că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au reînnoit jurămintele în fața lui Dumnezeu, în paralel, antrenorul avea o amantă pe care a și lăsat-o însărcinată.

Anamaria Prodan nu a dorit să discute mai multe despre actuala parteneră a soțului, însă a insinuat că aceasta este în căutare de scandal și dorește atenția presei.