Andreea Esca, secretul mariajului cu Alexander Eram

spot_img

Andreea Esca și Alexander Eram sunt căsătoriți de peste 20 de ani și au împreună doi copii care, curând, se pregătesc să-și întemeieze propriile lor familii. Ea, jurnalist de succes, el, afacerist care a reușit să construiască business-uri de succes în România, așadar, doi oameni extrem de ocupați care au reușit cumva să împace și sectorul profesional, dar și pe cel personal.

Cum au reușit acest lucru, poate fi o întrebare cu rost, al cărei răspuns este binevenit, acum, într-o realitate care ne demonstrează că mariajele lungi sunt o raritate. Nu mai departe de zilele trecute, scriam despre unul dintre cele mai surprinzătoare divorțuri din showbizz-ul românesc, cel dintre Letiția Pescariu și Dinu Pescariu.

Andreea Esca vorbește, întotdeauna, deschis despre familia ei, despre relația pe care o are cu soțul ei, și recunoaște că lucrurile nu au fost întotdeauna roz, însă au avut maturitatea să rezolve toate divergențele cu tact, în interesul suprem al familiei lor.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Andreea Esca demonstrează că se iubește. Ce face vedeta Pro TV pentru ea?

„Comunicare este secretul căsniciei noastre. Nu suntem nici unul, nici celălalt, ranchiunoși, nu suntem în stare să ținem supărarea, nu. Niciodată… Nici măcar de pe o zi pe alta. Nu am reușit să facem asta!”, a povestit știrista Pro TV.

Andreea Esca și Alexander Eram s-au căsătorit în anul 2000

Andreea Esca și Alexander Eram s-au căsătorit pe 29 aprilie 2000, la Catedrala Sfântul Iosif din București. Părinți spirituali le-au fost Ana și George Copos. Nunta celor doi a fost considerat a fi evenimentul anului la România, în acel momente.

„Prima dată l-am văzut la o petrecere, la un restaurant pe malul lacului. L-am văzut printre oameni și mi-a plăcut foarte mult. L-am văzut așa de frumos și am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soție a lui Adrian Sârbu, se ocupă de vestimentația noastră la Pro TV pe vremea aceea și mi-a zis: știu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrică unde lucrează el. Vrei să ți-l prezint? Îl cheamă Alexandru. Da, îi zic. L-a chemat și am început să vorbim.

Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoștea pe omul care avea această fabrica. I-am zis Laviniei că data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună și mie, că trebuie să merg neapărat.”, mărturisea Andreea Esca, citată libertatea.ro.


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.