SHOWBIZ

Andrei Duban și-a făcut operație de micșorare de stomac

Andrei Duban și-a făcut operație de micșorare de stomac
Andrei Duban și-a făcut operație de micșorare de stomac

Actorul Andrei Duban, nemulțumit de faptul că acumulase destule kilograme în plus peste greutatea ideală a luat o decizie radicală: și-a micșorat stomacul. În acest fel, el mărturisește că a reușit să slăbească de la 104 kilograme la 77.

”Luam şi pastile, dar cu toate dietele nu se mai putea. Mă rostogoleam. Aveam tensiunea 19. Trebuia să mi se regleze tensiunea ca să mă de la 104 kilograme la 77pot opera. Medicul mi-a spus că sunt în prima clasă de obezitate. Mi-am dat restart la viaţă. Şi acum, la 7 luni de la operaţie, trebuie să-mi pun în farfurie o bucăţică de ceva şi trei frunze de altceva, pentru că mă satur. Analizele sunt bune”, a declarat Duban la Kanal D.

Actorul a povestit că, imediat după operația de micșorare a stomacului, în primele 30 de zile, a slăbit 13 kilograme, lucru ce l-a făcut să fie foarte fericit.

 „Am slăbit 13 kilograme într-o lună.. Mi-am tăiat stomacul, se numeşte bariatrie. Eu am intrat marţi în clinică, iar vineri am ieşit liniştit… Pot să mânânc ce vreau, dar nu cât vreau. Iau şi vitamine. Problemele mele erau mai multe din punct de vedere medical. În momentul în care a văzut analizele, domnul doctor s-a cam speriat. Colesterolul, inima… Mi-am dat un reset organismului. Sunt alt om. Îţi creşte încrederea în tine”, a povestit actorul.

Problemele de sănătate l-au făcut să ia decizia

Andrei Duban a mai povestit că, în special, problemele de sănătate au fost cele care l-au determinat să ia decizia de a-și micșora stomacul.

”Acum din două guri de mancare ma satur. Iau și vitamine, mănânc absolut orice, dar puțin, pentru că simti ca te saturi. Înainte, trigliceridele erau pe pereti, colesterolul la fel, aveam probleme și cu tensiunea. Acum inima și-a revenit, mi-am dat un reset organismului. Sunt alt om. Dincolo de kilograme, e vorba și de încrederea în sine, de cand sunt casatorit nimeni nu m-a mai numit ”slabanogule”, acum soția mea se simte amenințată”, a mai spus Andrei Duban.