Ce face Florin Ristei atunci când nu este la „Te cunosc de Undeva” | IMAGINI PAPARAZZI

spot_img

Florin Ristei este, de departe, una dintre cele mai interesante apariții din mondenul românesc. Artist, prezentator TV și, mai nou, semifinalist „Te cunosc de Undeva”, tânărul de 34 de ani, frumos s-a construit în fața opiniei publice fără să fie neapărat un personaj care să fi provocat mari controverse.

Felul în care înțelege să facă artă l-a ajutat cu siguranță să se mențină pe un val lin fără să înregistreze imense urcușuri și coborâșuri.

Ce face Florin Ristei atunci când nu este la „Te cunosc de Undeva” | IMAGINI PAPARAZZI

Sigur, putem afirma, de asemenea, că Florin Ristei este și unul dintre cei mai ocupați, atât din punct de vedere amoros, cât și din punct de vedere profesional, bărbați publici din România. Când la „Te cunosc de Undeva”, când la matinalul de weekend de la Antena 1, când pe la concerte, nu-și mai vede capul de treabă, însă felul relaxat în care abordează situația cu siguranță îi permite să ducă la bun sfârșit toate cele antamate.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: „Nevasta lui Salam”, Roxana Dobre, a fermecat cu apariția ei în costum de baie toată suflarea adunată la o piscină de fițe din București | FOTO PAPARAZZI

Și, pentru că tot vorbeaM despre concerte, zilele trecute paparazii mediaflux.ro l-au surprins pe Florin Ristei când, într-o pauză de la filmări, se pregătea să-și onoreze obligațiile contractuale pe care le avea de dus la bun sfârșit împreună cu trupa de băieți alături de care face atmosferă frumoasă la evenimente private, nunți și cumetrii.

Artistul relaxat, purtând un rucsac voluminos pe umeri, așteaptă cuminte să vină duba de concerte să-l ia ca pe un VIP și să-l ducă acolo unde publicul îl aștepta cu sufletul la gură. Privim fotografiile și apreciem relaxarea aproape proverbială a lui Florin Ristei, însoțită întotdeauna de un zâmbet absent desenat pe chipu-i. Interesantă combinație, așa-i?

Până una alta, hai să privim fotografiile și să așteptăm cum îi va fi evoluția astăzi, în semifinala show-ului „Te cunosc de Undeva”, difuzată de Antena 1.

Pe de altă parte, să nu uităm… BIG LIKE pentru look-ul său de milioane, de la super tatuajul „așezat” pe lung pe toată mâna dreaptă, până la accesoriile deloc ieftinE și frizurA atent „organizată”.


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.