IMAGINI PAPARAZZI în EXCLUSIVITATE: Ce face David Popovici înainte să participe la Campionatele Europene de Înot pentru Juniori

spot_img

Paparazzi Mediaflux.ro au obținut imagini în exclusivitate cu David Popovici, cel mai pomenit om al planetei în ultima săptămână. Puștiul de 17 ani, de-o modestie și de-o inteligență ieșite din comun, a reușit să mângâie inimile a milioane de locuitori ai acestei planete cu incredibila performanță pe care a stabilit-o.

Popovici a devenit dublu campion mondial la înot, atât la proba de 100 m, cât și la cea de 200 m. Nu uităm că David Popovici este al doilea înotător din istorie care câștigă la Campionatele Mondiale atât proba de 100 de metri liber, cât și proba de 200 de metri liber după Jim Montgomery, în 1973.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Cine sunt părinții lui David Popovici și cu ce se ocupă cu adevărat

Pentru el, însă, un adolescent în esență, se vede limpede, din discursurile publice pe care le are, că emoția este extrem de importantă, știe să o primească, dar și să o ofere. Fix într-o astfel de situație l-au fotografiat paparazzi mediaflux.ro cu doar câteva zile înainte să participe la Campionatele Europene de Înot pentru Juniori, organizate pentru prima dată la Otopeni.

Înainte să se mute cu „arme și bagaje” în baza sportivă de la Otopeni, puștiul de 17 ani a făcut-o pe bunul samaritean și și-a ajutat un apropiat să „acomodeze” în mașina care-i transporta accesoriile de campion mondial la înot, o cutie imensă, asta în timp ce iubita lui Melissa rezolva, la rândul ei, lucruri care cel mai probabil avea de-a face tot cu activitatea băiatului pe care-l place.

David Popovici se pregătește pentru Campionatele Europene de juniori, de la Otopeni, și își așteaptă fanii să-l susțină

După incredibila performanță de la Budapesta, David Popovici nu a intrat în vacanță. Din contră, înotătorul se pregătește pentru încă o performanță. Adolescentul de 17 ani face parte din lotul României pentru Campionatele Europene de înot pentru juniori de la Otopeni, programate în perioada 5-10 iulie, în bazin olimpic (50 de metri). 25 de sportivi vor concura alături de David Popovici pentru România, iar proaspătul campion își îndeamnă fanii să le fie alături.

„Salut! Vă aștept de pe 5 pe 10 iulie la Europenele de juniori, de la Otopeni. Vă aștept în număr cât mai mare, vreau să umplem această tribună foarte frumoasă, vreau să fim cât mai mulți. Vreau să fiți acolo, ca să ne susțineți pe mine și pe colegii mei. Sincer, de-abia aștept! Hai, România!”, a spus Popovici.

 


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.