PAPARAZZI

Corina Bud are o relație bună cu… timpul | FOTO PAPARAZZI

Corina Bud are o relație bună cu... timpul | FOTO PAPARAZZI

Corina Bud are 43 de ani și se bucură de o longevitate demnă de invidiat pentru mulți dintre cei care-și doresc să se bucure de o carieră puternică. În ciuda faptului că ai crede că nonconformista artistă ar putea să fie nișată pe o anumită categorie de public și mai puțin apreciată de restul publicului, poate și din pricina faptului că este… pentru mulți mult prea liberă, realitatea este alta.

AFLĂ MAI MULTE DESPRE: Soluția prin care se pot reduce cu mii de euro dobânzile la creditele bancare

Corina Bud are o relație bună cu… timpul | FOTO PAPARAZZI

Întotdeauna i-a păsat atât de puțin de gura lumii și a făcut fix ce și-a dorit, încât nu o dată s-au scris despre ea lucruri reprobabile, însă nici această situație nu a clintit-o din drumul ei de a fi prietenă cu viața și… vom vedea, și cu timpul. Anii nu și-au lăsat în vreun fel amprenta pe existența fizică a artistei care deși a adunat 4 decenii de viață pe Pământ își păstrează prospețimea aceea tipică ei, prospețime pe care a desenat-o și în piața muzicală autohtonă.

Dovezi, clare, sunt imaginile realizate de paparazzi Mediaflux.ro, imagini care au găsit-o pe Corina Bud pe stradă, într-o zi oarecare, fără vreo obligație profesională, dar cu un look care părea că o va așeza în scurt timp pe scenă, în fața unui public imens.

Dezinvoltă, artista care este recunoscută pentru faptul că stă de vorbă, povestește și glumește cu toată lumea, fie că este cunoscut, fie că-i este fan, purta o conversație telefonică pe speaker. Apreciem, înainte de toate, look-ul senzațional și outfit-ul cum doar la Hollywood îți este dat să vezi. Cât despre universalitatea felului ei de a fi, a vorbit artista în urmă cu ceva timp.

„Au trecut anii, așa e! Relația mea cu timpul din acest punct de vedere e una foarte bună pentru că realmente mă simt și arăt ca la 20 și ceva de ani. Și nu spun asta pentru că trebuie. Chiar așa mă simt și despre asta vreau să vorbim! Desigur, sunt oameni care ajung la o vârstă ca a mea și care se simt foarte bătrâni și obosiți. Eu nu mă simt așa. Dimpotrivă, mă simt chiar mai bine, mult mai așezată, mai echilibrată, mai matură. Pot lua decizii mult mai bune. Important e să-ți păstrezi spiritul acela de copil. Eu sunt un copil și toată viața o să fiu un copil. Uneori, mă și sperii de mine cât de copil pot fi în unele chestiuni sau situații. Îmi place că sunt uneori copil. Partea bună e că am și cealaltă latură! Sunt foarte matură și echilibrată și asta cumva ajută! Din alt punct de vedere, timpul nu-mi e bun aliat. Și asta fiindcă niciodată nu am timp să fac atât de multe lucruri pe care mi-aș dori să le fac. Uneori am senzația că trebuie să fac o mulțime de lucruri și realizez că nu pot face atât de multe pe cât mi-aș dori. În Bucureștiul ăsta, dacă îți propui să ajungi în mai mult de trei locuri diferite, în aceeași zi, e aproape imposibil. Dar ne adaptăm! Facem ce putem în timpul pe care îl avem.”, povestea artista într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp.

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele