PAPARAZZI

Cristi Pulhac cu soția, la fițe, în Dorobanți. Cum arată doamna Pulhac după ce a născut | IMAGINI PAPARAZZI

Cristi Pulhac cu soția la fițe în Dorobanți. Cum arată doamna Pulhac după ce a născut | IMAGINI PAPARAZZI

Fericire imensă în familia fostului fotbalist Cristi Pulhac. Înainte de Crăciun, soția lui Raluca l-a adus pe lume pe moștenitorul familiei, Aris Cristian, o minune de băiețel despre a cărui venire pe lume au ales să nu vorbească.

Surpriza, iată, a fost cu atât mai mare pentru opinia publică, deși sportivul a declarat că nu aceasta a fost scopul. Proaspeții părinți și-au dorit să păstreze această bucurie în intimitatea familiei, considerând cu acesta este o experiență de care este mai bine să se bucure în tihnă, fără prea multă atenție din partea celor din jur.

„A venit în momentul în care ne-am dorit foarte mult, la momentul potrivit pentru noi, suntem super încântați, a venit pe lume chiar înainte de Crăciun, a fost un cadou senzațional, ne-am bucurat foarte mult. De obicei noi de sărbători plecam în vacanțe și n-am mai făcut Crăciunul acasă și a fost super tare. Am vrut să ne bucurăm într-un fel așa de intimitate, ne-a plăcut mai mult situația asta așa, poate că eram puțini perturbați de toată lumea cu fel și fel de întrebări, dar am fost mult mai liniștiți, am vrut să fie totul bine’, povestea Cristi Pulhac, pentru Spynews.ro, la puțin timp după ce i s-a născut băiatul.

Cristi Pulhac cu soția, la fițe, în Dorobanți. Cum arată doamna Pulhac după ce a născut | IMAGINI PAPARAZZI

Înfăptuită fiind nașterea și anunțată cum se cuvinte, mai nou, pe social media, acum, Cristi și Raluca Pulhac și-au reluat viața mondenă pe care o aveau și înainte, iar ieșirile la restaurantele de fițe din zona Dorobanți continuă să le fie o un prilej în care petrec timp de calitate împreună. Într-o astfel de antamare i-au fotografiat paparazzi Madiaflux.ro pe cei doi amorezi, fix în momentul în care ieșeau cu zâmbetul pe buze din locație.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Rudel Obreja a fost înmormântat azi. Ultimele imagini cu el în viață, la restaurant, obținute de paparazzi MediaFlux.ro | FOTO&VIDEO

Observăm că Raluca Pulhac, binecunoscută pentru forma fizică foarte bună pe care o avea înainte de sarcină, continuă să se țină bine, deși, evident, ceva rotunjimi se mai arată pe ici pe colo, însă nimic care să-i anuleze farmecul deja proverbial. Cu zâmbetul pe buze, relaxați și destul de odihniți, se pare, deși acasă au un sugar care le-a dat, cu siguranță, programul peste cap, cei doi nu au zăbovit mult timp pe mondene zone, preferând să se întoarcă repejor la moștenitor, așa cum le stă bine proaspeților părinți.

 

Parteneri