PAPARAZZI

Cristina Rus, escapadă la miezul nopții. S-a retras din lumina reflectoarelor, dar trăiește o viață de lux FOTO&VIDEO

Cristina Rus escapadă la miezul nopții. S-a retras din lumina reflectoarelor dar trăiește o viață de lux FOTOVIDEO

Cristina Rus a hotărât în 2008 să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a se dedica vieții de familie. De atunci, viața ei s-a schimbat radical.

Din artista care se bucura de uralele publicului la începutul anilor 2000, împreună cu Andreea Bănică, cu care forma trupa Blondy, Cristina Rus a devenit mamă a trei copii, iar evenimentele mondene s-au transformat în ieșiri sporadice prin oraș, în compania celor dragi.

Zilele trecute paparazzi MediaFlux au întâlnit-o pe Cristina Rus pe străzile din centrul Capitalei. Împreună cu soțul ei, Dragoș Bîlteanu și câțiva prieteni de familie, fosta cântăreață s-a afișat cu un zâmbet larg, semn că se bucura din plin de compania partenerului, dar și de mica „escapadă” de acasă.

Chiar dacă nu mai câștigă  bani din muzică, Cristina Rus este răsfățată de soțul ei numai cu cadouri scumpe.

Cristina s-a plimbat pe străzile din centrul Bucureștiului într-un bolid de lux. Așa cum puteți vedea și în imaginile suprinse de fotoreporterii MediaFlux, Cristina trăiește la maxim fiecare clipă la volanul mașinii pe care a primit-o cadou din partea soțului.

Cristina Rus este pasionată de mașini

Cristina Rus și-a mărturisit pasiunea pentru mașini încă de pe vremea când era singură. Aceasta povestea atunci că preferă să aibă o mașină bună, decât să cheltuie banii pe haine scumpe:

„În primul rând culoarea, îmi plac mașinile argintii sau negre, jante pe 16 (nici prea mici, nici prea mari), motorul, design-ul interior (nu îmi place pielea, prefer stofă din culori deschise – bej sau gri), și, nu ultimul rând, marca. Nu vă ascund că prima șansă de a fi bine văzute o au mașinile germane. Chiar râdeam cu o prietenă spunându-i că decât să fiu bine îmbrăcată prefer să fiu bine parcată!”, declara Cristina Rus pentru autospot.ro, în urmă cu mai mulți ani.

Se pare că dorințele i s-au împlinit după ce a devenit soția lui Dragoș Bîlteanu. Omul de afaceri i-a satisfăcut soției sale toate capriciile. Cântăreața este posesoarea unui Mercedes S 500 Cabriolet, cel pe care l-ați putut vedea și în imagini, care nu costă mai puțin de 150.000 de euro și pe care l-a primit cadou de la soțul ei.

Dragoș Bîlteanu pregătește un plan rezidențial de 400 milioane de euro

Familia Bîlteanu a cumpărat în zona Politehnica din Capitală un teren pe care construiește un ansamblu rezidențial care face parte dintr-un plan mai amplu, cu o investiție totală de 400 milioane euro pentru 4.500 de apartamente în 4 ani, conform profit.ro.

Bîlteanu, fostul președinte al SIF Banat-Crișana este cunoscut pe piața imobiliară, în principal, prin afacerile realizate alături de investitorul grec Ioannis Papalekas. El a contribuit la achiziția și dezvoltarea proiectului Upground Estate din Pipera și a Tower Center International din centrul Bucureștiului.