Cum arată Diana Șucu, Prima Doamnă a Rapidului, într-o zi obișnuită la shopping | IMAGINI PAPARAZZI

spot_img

Diana Șucu (48 de ani) este una dintre cele mai frumoase doamne din România, frumusețe care a adus-o, în urmă cu mai bine de 20 de ani în atenția publicului, dar și în atenția domnului Șucu (59 ani), om de afaceri prosper, care și-a și unit viața cu cea care, mai târziu, avea să-i dăruiască doi băieți.

În cei 17 ani de când sunt împreună, cei doi soți au evoluat frumos, atât din punct de vedere profesional, cât și din punct de vedere personal, însă un singur aspect a rămas neschimbat: frumusețea pe care Prima Doamnă a Rapidului o știe purta nu doar la recepțiile cu ștaif la care participă din poziția de om de afaceri sau soție de business man, ci și într-o zi obișnuită la shopping. Un astfel de moment a fost fotografiat de paparazzi mediaflux.ro care au „descoperit-o” pe Diana Șucu fix în momentul în care se îndrepta către unul dintre centrele comerciale din zona de Nord a Bucureștiului.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Dan Șucu așa cum rar îți este dat să-l vezi. Ce îl face cu adevărat fericit pe milionarul „Leu” | EXCLUSIV PAPARAZZI

Cum arată Diana Șucu, Prima Doamnă a Rapidului, într-o zi obișnuită la shopping | IMAGINI PAPARAZZI

Blițul aparatului de fotografiat a reperat-o pe soția lui Dan Șucu (noul acționar al Rapidului) încă din momentul în care se afla la volanul mașinii de lux pe care o conducea degajată spre parcarea centrului comercial. Fosta vedetă TVR a vorbit la telefon, iar ceea ce povestea cu un apropiat, probabil, îi făcea mare plăcere, dovadă fiind desele zâmbete pe care și le desena pe chip din când în când în timpul discuției.

 

De departe, însă, momentul care „stinge lumina” este acela în care Diana Șucu coboară din mașină și permite aparatului de fotografiat să surprindă acele detalii care interesează, nu-i așa, pe toată lumea.

Diana Șucu a trecut cu brio testul camerei, putem aprecia împreună că Prima Doamnă a Rapidului nu a căzut pradă modificărilor care vin la pachet cu trecerea anilor. Zero celulită sau piele flască sau tonus scăzut. În plus, rochia scurtă, fără mâneci, îi scoate perfect în evidență silueta de nota 10, siluetă despre care povestea în urmă cu mai multă vreme că o păstrează cu ședințe dese la sală și somn sănătos.

Diana și Dan Șucu, o iubire cât un imperiu

Despre Dan Șucu, mai nou acționar la clubul Rapid București (deține 50% din acțiunile clubului, la fel ca și Victor Angelescu) și jurat cu ștate vechi la „Imperiul Leilor”, de la Pro TV, se spune că este înfăptuitorul unui imperiu din punct de vedere financiar, având o avere estimată la peste 120 de milioane de euro. Omul de afaceri a devenit cunoscut datorită imensului MOBEXPERT, business construit imediat după Revoluție alături de prima lui soție, Camelia Șucu, de care s-a despărțit cu puțin înainte ca Diana să-i devină soție. În plus, Șucu este un jucător extrem de important din zona imobiliarelor, un apartament din cartierul rezidențial construit de firma pe care o controlează afaceristul a fost ales de Traian Băsescu ca și locuință după ce pleacă din casa de protocol din Gogol 2. Fostul Președinte va locui într-un penthouse de peste 500.000 de euro aflat în ansamblul rezidențial Arcadia Apartments, conform celor anunțate de Romaniatv.net, în urmă cu ceva timp.

Nici Doamna Șucu nu stă rău la capitolul business, ea fiind acționar al companiei care deține Ethan Allen Romania, un brand reper internațional în home fashion, design de interior.

Însă, mai presus de acest lucru, așa cum povesteam și mai devreme, Diana și Dan Șucu, au reușit să construiască o iubire cât un imperiu, hrănită de o chimie pe care cei doi parteneri, cu plăcere și blândețe, o hrănesc în fiecare minut.

„Eu cred în sufletul pereche, în acea persoană care te iubește așa cum ai nevoie să fii iubit. Știi, atunci când l-am întâlnit pe Dan, am avut un puternic sentiment de déjà-vu, deşi nu-l mai văzusem niciodată până atunci. Soţul meu este sufletul meu pereche. Şi, uite, nu este dimineață în care să nu ne spunem „Te iubesc!“. Împlinirea mea cea mai mare este o căsătorie fericită, plină de dragoste. Cheia unui mariaj fericit este păstrarea chimiei dintre parteneri.”, a declarat Diana Șucu la un moment dat.


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.